sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kännissä olet ääliö

Uuteen nousuun
Samoilla silmillä
Nyt lähtee
Work hard, play hard
Oon pyrkiny vähentää muttei vähene
jnejnejne.

Jaahas, mä ajattelen kirjauduttani naamakirjaan, se on taas sunnuntai. Sunnuntai; päivä, jona kaikki kanavat täyttyvät ihmisten partypäivityksistä ja/tai oloista.

Oloja..
Oli vissii iha kohtuu hauska ilta eilen ku yrjösin matkalla  postilaatikolle..
Koskeeks kellää muulla päähän??
Se tunne, ku heräät jonku vitun randomin vierestä..taas
jnejnejne.

Joka viikonloppu sama kaava, ja useimmiten ne ovat samat ihmiset, joiden ansioista facebookit täyttyvät noista uutisista ensin pe-la ja lopuksi koko irtiotollisen iloittelun kruunaa sunnuntainen yrjöpanokrapulavitunmoinendarra-päivitys, joka on tietty pakko tehdä. Joka sunnuntai.
Ja maanantaina sitten uuteen nousuun.

En mä tiedä. En ole koskaan ymmärtänyt sitä, miksi kännäilyä täytyy hehkuttaa niin paljon. Ymmärrän sen, että esim. "aloiteltaessa" jonkun luona kyseisellä porukalla on varmaan ihan hauskaa jne.,mutta miksi (turhaan) tehdä facebookiin lähinnä noloja, myötähäpeää herättäviä päivityksiä.

Me halutaan vaan pitää hauskaa ja elämänhän pitää olla, eikö?
Tytön paras ystävä on kossuvissy<3<3<3
Horojen kaa "parilla" jonka jälkeen lähetään metsästää leijonia stadin yöelämään, grrr vrrnn vrrn!!!!<3

Nojoo, noi esimerkit olivat ihan itse keksittyjä (tai on tietysti mahdollista että joku on joskus sanonutkin noin), mutta aika lähellä nuo olivar niitä, mitä fb muun muassa oli pullollaan eilen.
Todisteluja siitä, että viina virtaa ja se on niin v-tun coolia, kyllä.

Kun tuota touhua on jo kestänyt ja sitä on jo saanut katsella jonkin aikaa, niin ketä enää kiinnostaa? Joskus "hauskat" päivitykset muuttuvat rutiiniksi, eikä mua itseäni ainakaan kiinnosta Pirjo-Kristiinan toilailut tai heräilyt jonkun raksamiehen punkasta.

Ja eikö noilla ihmisillä ole mitään kriittisyyttä omiin tekemisiinsä? Kuka käskee päivittämään siitä, jos henkilö Pirjo-Kristiina on herännyt jonkun randomin luota. Onko se muka oikeasti coolia? Sellainen asia, joka kannattaa ja halutaan jakaa muiden, puolituttujen ja työnantajienkin kanssa?

Jos näin, niin mä en enää tiedä, mitä sanoa.




Untitled
(c) weheartit.com

2 kommenttia: