tiistai 31. tammikuuta 2012

Elämäni eläimet

Nimi: Maaren
Lempinimi: jos joku keksii, niin on vapaa kertomaan
Syntymäaika ja -paikka: Jumalan selän takana ennen ajanlaskun alkua
Perheeni: onhan se
Siviilisääty: henkisesti leski


Erikoisinta minussa: tää on niin tätä.. kaikki tietysti? kukaan ei ole samanlainen ja kaikki ovat omalaatuisen ihania vai miten ne sanookaan
Harrastukseni: sarkasmin viljely, miesten takaa-ajo (20 km perinteinen)
Unelmatyöni: olla vielä joku päivä erittäin virkaintoinen kusipää (ammatilla ei niin väliä)


Luen mieluiten: "hauskoja" ihmisten facebook-päivityksiä jotka vain juttujensa tason ja laadun nolouden takia hauskuuttavat. aiheet on yleensä jotain ah, niin ihania sisäpiirijuttuja jotka muiden silmissä näyttävät vain typeriltä
Kuuntelen mieluiten: naapurin pasuunansoittoa aamuisin (etenkin sunnuntaisin)
Katselen mieluiten: jääkiekko(ilijoita) ja pikkulapsia. en namusetämielessä vaan siksi, että lapset osaavat olla vielä aidosti iloisia ja söpöjä
Liikun mieluiten: suksilla takaa-ajon aikana


Perheenjäsenet: vanhemmat + veli + 10x100 muuta kaukaisempaa
Lemmikkini: villakoirakenneli sängyn ja toisinaan myös sohvan alla
Nykyinen/unelmien kultani: tummat silmät, ruskea tukka.. sanotaan siis jeesus, vaikka. paitsi pitkästä tukasta ja uskonnollisuudesta tulee kyllä pitkä miinus -
Tärkeintä ystävässä: tekopyhyyden välttö. olla kaikkea muuta kuin entinen "hyvä" ystäväni. kutsutaan häntä vaikka x-tinaksi suuren christina aguilera -faniuden takia. siitä lisää myöhemmin.


Pidän: monista asioista? takaa-ajo, jääkiekko, hedelmäkarkit, grilliruoka, prada..
En pidä: jääkiekkoilija+missi -yhdistelmästä,  tyrkyistä ja julkisuudenhakuisista ihmisistä, tekopyhyydestä, ensin parhaat kaverit ja sitten paskan puhuntaa - ihmisistä, turhamaisuudesta, liiasta laittautumisesta, ylisuorittajista.
Pelkään: Sauli Niinistöä. Joku sanoi sitä kerran uutisissa kurttuiseksi. Ei, tämä ei ollut poliittinen eikä halventava kannanotto.
Haaveilen: Pitäisi varmaan tähän nyt tasapuolisuuden nimissä sitten vastata että haavistosta.


Parasta tämän kalenterin omistajassa: täh?? (koneen käytön oppitunti 1: älä koskaan paina liitä ellet ole juuri kokonaan lukenut mitä olet kopioinut.) Terve kalenteri, helmikuussa onkin tänä vuonna 29 päivää. Jännää.
Terveiseni kalenterin omistajalle: voitaisiinko jo siirtyä huhtikuuhun?

Oli kiva kirjottaa t. maaren
Ps.  Nyt muistan, miksi ystäväkirjat oli ala-astelaisten juttu. Ois toki voinut lukea vähän tarkemmin, mitä noi kysymykset sisältää. Demi-kalenterin kysymykset on just tota. Oishan se pitäny arvata.

Noi kellonajat ei muuten sitten pidä ollenkaan paikkaansa. Jostain syystä näyttää aina kun oisin kirjottanu kaiken joskus aamuyöstä tai sit se on mun windows vista, joka ei osaa kelloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti