maanantai 21. tammikuuta 2013

Miten päästä yli vaikeasta erosta?

Itse olen kokenut yhden eron, jota voisi sanoa vaikeaksi. Se oli miehen kanssa, joka merkitsi minulle enemmän kuin mikään muu sitä ennen ja sen jälkeen, ja hänestä luopuminen otti koville.

Moni miettii, miten saada vanha suola janottamaan ja exä kiinnostumaan sinusta, uusi alku. Mutta minun vinkkini on: sammuta janosi. Älä turhaan tuhlaa aikaasi menneisyydessä rypemiseen. Erolle on aina ollut jokin syy, ja jos tämä syy on riittänyt silloin, se todennäköisesti aiheuttaisi ennemmin tai myöhemmin ongelmia myös jatkossa, uudessa alussa, joten älä yritä turhaan saada vanhaa suolaasi janoamaan sinua. Janon lopulle on ollut syynsä ja se syy todennäköisesti pätee edelleen - myös exäsi mielestä.

Mutta mikä neuvoksi, kun exästä ja entisistä suhteista luopuminen on vain niin vaikeaa? 

Kun olet kerran puhunut/käynyt eron läpi esim. ystäväsi kanssa, älkää enää palatko siihen. Minusta on edelleen ihana puhua ex-miehestäni, mutta samaan aikaan tiedän sen vain vaikeuttavan hänestä yli pääsemistä. Jos koko ajan puhumalla ja muistelemalla repii niitä muistoja auki, menee lopulta ihan sekaisin. Eron jälkeen on mahdotonta unohtaa sitä kaikkea, mutta jatkuva menneiden muistelu, haikailu ja ihannointi ei loppupeleissä tee hyvää sinulle. Jäät kiinni entiseen elämääni, kuten minulle kävi, ja käytät kaiken energiasi sen muisteluun, mitä hyviä puolia suhteessa oli - ja jotka ovat nyt poissa. Nykyinen elämä ei tunnu enää miltään, nykyiset ihmiset eivät jutuillaan jaksa liikuttaa, he ovat yhdentekeviä, kaikki energiasi kuluu vain sen murehtimiseen, miten elämäsi ei enää ole yhtä ihanaa kuin ennen. Mutta se ei helpotu sillä, että jatkuvasti palaa niihin aikoihin ja murentaa vain omaa oloaan, kun mikään ei enää nosta nykyistä tilannettasi sille tasolle.

Se auttaa ihan oikeasti, olla puhumatta koko ihmisestä. Minä ainakin huomasin oman eroni jälkeen, että joskus kaverieni oli vaikeampi olla puhumatta exästäni kuin minun. Kaverini puhuvat hänestä edelleen, niistä ajoista ja siitä elämästä, jota minä en saa enää koskaan takaisin. Vaikka olen monet kerrat sanonut ettei niihin enää palata. Ettei niitä enää käytäisi läpi. Minulle olisi helpompi olla puhumatta niistä ajoista, mutta joka viikko joku nostaa exäni esille (täysin turhasta asiasta) ja saa minut taas miettimään asioita. Mutta ex-miehestäni puhuminen ei tuo häntä takaisin, eikä myöskään se, että kaverini kuinka haukkuisivat hänen uutta tyttöystäväänsä. Minä olen kuitenkin pyytänyt ettei hänestä tarvitsisi enää puhua - olisi helpompi jatkaa omaa elämää miettimättä koko ajan mitä "Jaska" söi aamiaiseksi tai mitä milloinkin kaverini jauhavat.

Minä deletoin puhelimestani hänen kuviaan ja kaikkea häneen liittyvää. En kuuntele enää niitä biisejä, jotka jollain tavoin muistuttavat hänestä. Poistin monta biisiä, jotka aiheuttivat minulle surullisen, masentavan olotilan muistoillaan meidän yhteisestä ajastamme. Mieluummin elän kuuntelematta niitä kappaleita kuin tahallani aiheuttaisin itselleni silmäkulmanpyyhkimisreaktioita tai menneidenhaikailuhetkiä. Ei tietenkään ole mahdollista deletoida ja välttää jokaista häneen liittyvää muistoa, mutta jos minä voin vähentää häneen liittyviä kipupisteitä, niin totta ihmeessä minä niin teen. Aikani ryvin muistoissa, kunnes tajusin sen vain pahentavan oloani. On mahdollista välttää tiettyjä asioita, jotka aina saavat apeaksi ja surulliseksi vain koska nämä asiat niin vahvasti liittyvät häneen eikä niitä muina asioina tai asiayhteyksissä enää voi ajatella.

Kiellettyjä asioita ovat mm.

Hangover - elokuvat
tiettyjen valokuvien katselu (ei nyt ihan kaikkea raaski deletoida, eikä tarvitsekaan.)
eräs tietty automerkki
tietynväriset kauluspaidat
se kerrostalo jossa hän asui tuolloin
eräs tietty paikka jossa kävimme syömässä
Kanariansaaret ( ja siellä eräs tietty kaupunki eritoten)
ja niiin monet biisit, jotka saavat minussa vain loputtoman masentavan olotilan ja itkukohtauksen nro 455.

En pelkää sanoa, että minulla on edelleen ne pari suurinta kipupistettä, jotka aiheuttavat itkut  ja depressiot vaikka 456:nnen kerran, jos vain olen sillä tuulella. Nykyään voin jo kuunnella ystävieni kertomuksia siitä paikasta Kanarialla, jossa minä ja hänkin kerran olimme ilman että sorrun murehtimaan ihan kamalasti. Mutta joka kerta, joka kerta, kun minä palaan niihin kolmeen kuvaan, joista se tunnelma välittyy niin selkeästi, minä en vain voi ohittaa niitä kuvia tuntematta pientä pistosta jossain sisimmässäni, että tuo oli elämäni paras ilta. Mutta se, mitä minä voin tehdä, on olla menemättä liian usein näihin kuviin, ja välttää näiden lisäksi kahta biisiä miljardista maailman biiseistä, ja lisäksi Skål-ravintolaa kun olen tietyssä moodissa, ei mielestäni ole ihan ylivoimaista.

Tietyn merkin autot ja Kanariansaaret saavat minut kyllä edelleen miettimään häntä, mutta nykyään vain hetkeksi. Eivät enää haluamaan sitä kaikkea takaisin. Eivät jossittelemaan eivätkä murehtimaan sitä, miksi koskaan edes menetin sen kaiken. Nämä asiat aiheuttavat satunnaista haikeutta, mutta eivät enää samanlaista tuskaa kuin esimerkiksi vuosi sitten heti eron jälkeen.

Ja niin kliseistä kuin se onkin: kaikkein tärkeintä on myös aika. Ei kukaan voi päästä yli sellaisesta elämänmuutoksesta päivässä, eikä edes viikossa - ei edes kuukaudessa. Minulla meni varsinaiseen kunnon toipumiseen yli vuosi - enkä minä vieläkään ole päässyt yli Skålin ja kahden muistorikkaan biisin ja valokuvien kierteestä. Mutta parempaan suuntaan mennään. Kenties ensi vuonna tähän aikaan voin unohtaa ne valokuvat.. Nojoo, en kyllä edes muista milloin viimeksi katselin niitä. Eikä totta puhuen tee edes yhtään mieli palata niihin.

Tsemppiä kaikille eronneille! Elämä ei kaadu häneen, vaikka kymmeniä nenäliinapaketteja ja tuskaisia hetkiä sen takia joutuukin kärsimään.

38 kommenttia:

 1. Mut nyt vaan tuntuu siltä, että elämä todellakin kaatuu häneen...Kumpa voisi kadota ikuisiksi ajoiksi, pois, pois kaikesta ja unohtaa kaikki, aivan kaikki. Mitä järkeä on elämässä, jos vähän väliä joutuu luopumaan tärkeimmistä ihmisistä. en mää tiiä, mut multa sekoo kohta pää, särkeekin jo nii paljon, ei ruoka maistu, eikä uni tuu, vaikka mitä tekis..AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymi,
   mä muistan noi tunteet silloin kun Jesse (nimi muutettu) jätti minut/ me ajauduttiin erillemme. Musta tuntui ihan hirveältä, mutta toisaalta mä olin samaan aikaan jotenkin helpottunut, että se kaikki epäselvyys ja epävarmuuden aika oli ohi. Mä lopultakin tiesin, missä mentiin, eikä mun enää tarvinnut arvailla, mikä suhteessa oli pielessä, koska sillä ei ollut enää väliä, kun mitään suhdetta ei ollut.

   Mä myös tiedän, miten vaikea on nähdä enää mitään toivoa ja valoa elämässä. Mutta mä vannon, vakuutan ja lupaan sulle, että asiat tulevat muuttumaan paremmiksi. Mä tiedän, miten helppo on ripustautua vanhoihin muistoihin ja aikoihin, mutta se ei loppupeleissä helpota mitään, päinvastoin. Se, mikä auttoi mua pääsemään lopullisesti yli exästäni oli se, että mä muistutin itseäni niistä huonoista hetkistä; siitä, miten törkeä se mulle välillä oli, siitä, miten sillä oli taipumusta vieraisiin ja miten se välillä ignorasi mut kokonaan. Kun mä lopetin niiden "täydellisten" muistojen vaalimisen, oli helpompi nähdä, ettei se suhde muutenkaan ollut niin unelmaa kuin mä olin joskus luullut.

   Mutta mä tiedän myös miten kornilta toi sun korviisi nyt kuulostaa. Kukaan muu ei voi ymmärtää sitä, mitä teillä oli. Mutta mä lupaan sulle, että sä pääset yli; se tulee olemaan vaikeaa; mulla se vei melkein vuoden, mutta sitä auttoi se, että mä lopetin exäni seuraamisen esim. facebookissa, mä en enää palannut niihin asioihin, jotka muistuttivat "meistä" ja kaikista eniten mua ehkä auttoi eräs toinen mies, joka muistutti mua, että kyllä niitä kunnollisia miehiäkin vielä jossain on.
   Tsemppiä sulle hirmuisesti! Ehkä viikon, kuukauden tai vuoden päästä sä pystyt suhtautumaan eroon jo ihan erilailla. Aikaa se vaatii aina ja se on ylipääsemisen avainasia.

   Poista
  2. Joo. Löysin eilen tämän sivun kun täältä lohtua hain, kun mitään muutakaan en enää keksinyt. Olen mies ja erosin naisesta. 4 vuotta oltiin yhdessä. Sitä ennen oli kans 4 vuoden suhde ja sekin kariutui, sekään ei halppoa ollut, mutta nyt menee jo yli nämä tunteet. Todellakin tuntuu siltä, että ei jaksa ja millään ei oo enää väliä. Tuntuu siltä kuin oisin sen ainoan oikean löytänyt ja nyt se hylkäsi minut, vaikka niin ei pitänyt koskaan käydä. Itse kuitenkin kaiken pilasin. Pettänyt en koskaan ole enkä väkivaltainen. Häntä en olisi voinut ikinä pettää enkä jättää ilman sellaista syytä minkä ylitse ei voisi koskaan päästä. Kaikkeni nyt yritin, että ei olisi eroa tullut, kerroin kuinka tärkeä hän minulle on ja miten paljon oikeasti rakastan, mutta ei auttanut, hän on ratkaisunsa tehnyt. Jotenkin tuntuu, että hänen oli paljon helpompi luopua minusta kuin minun hänestä ja nyt olen miettinyt, että johtuukohan se siitä, että hän on kokenut elämässään paljon menetyksiä jo pikkutytöstä lähtien, veli vei hengen itseltään ja isä kuoli pari vuotta sitten ja nyt äiti joutui mielisairaalaan, ymmärrän hänen tuskansa, mutta kun olisin niin halunnut hänelle hyvän elämän antaa ja loppuun asti häntä tukea, mutta, kun en saa siihen enää mahdollisuutta...Kukaan ei lyö niin lujaa kuin elämä JA SE SATTUU! Sellanen olo päällä, että tekisi mieli tehdä jotakin radikaalista, mutta kun ei tiedä mitä, mitään pahaa en kenellekään halua, mutta siltä tuntuu kuin joku sahaisi tylsällä sahalla sydäntä kahtia..

   Onneksi sinä olet selvinnyt ja tiedän myös, että minä selviän, mutta pelkään vain, mitä tämä minulle tekee ja ihan varmasti jättää loppuelämän mustelmia, pelkään myös niitä tulevia hetkiä, kun yksin olen ja häntä mietin, ne hetket sattuu nyt jo...

   Poista
  3. Niin, joskus erolle ei edes löydy mitään ns. kunnollista syytä. Pahintahan se on, jos ei edes tiedä kunnon syytä. "Erilleen ajautuminen" on yksi "syy", mutta lopullisen syyn tietää vain entinen tyttöystäväsi, jos hänkään. Voi olla mahdollista, ettei hänkään osaisi määritellä kunnolla, miksi asiat menivät niin kuin menivät. Se mitä minä olen oppinut, on se, että selvitä asia (entisesi) kanssa yhdellä kerralla selväksi, jos siis kaipaat vielä selitystä tms., ja sen jälkeen anna olla. Minun oli itse tavattoman vaikea noudattaa tätä neuvoa, mutta jälkikäteen katsoessa olisi ollut helpompaa ellen olisi jatkuvasti ollut repimässä vanhoja muistoja auki. Kun olet kerran käsitellyt eron kunnolla jonkun kanssa, älä palaa siihen enää uudestaan, koska itseni kohdalla ainakin se sai minut vain haikailemaan menneitä - mikä ei siis enää muuta mitään, vaan saa vain olosi tuntumaan pahemmalta, kun mietit, mitä menetit ja mitä et enää voi saada. Kokemuksesta voin sanoa, että niissä mietteissä ei ole kiva rypeä monta viikkoa, kuukautta, putkeen.

   Tietysti on ihan luonnollista, että exän elämä kiinnostaa eron jälkeenkin. Mutta omalla kohdallani kävi niin, että mä tavallaan unohdin kaiken muun elämän; keskityin vain exäni miettimiseen, vanhojen aikoijen haikailuun ja sellaiseen. Kyllä se jätti jäljet; mun ystäväpiiri muuttui ja mä aloin suhtautua asioihin erilailla sen jälkeen.

   Ei kuitenkaan kannata pelätä tulevaa. Kaikesta jää aina jäljet, olivat niiden aiheuttavat asiat sitten positiivisia tai negatiivisia, mutta jokaisella asialla on vaikutuksensa, niin minä olen aina uskonut. Nämä asiat tekevät meistä sellaisia kuin me olemme. Kaikkein tärkeintä sinulle juuri nyt olisi saada ajatuksesi pois erosta, edes hetkeksi. Muistaa, että elämässä on muutakin, vaikka juuri nyt sitä voi olla vaikea muistaa.

   On hyuvä muistaa myös se, että masentuneisuus lietsoo masentuneisuutta. Jos alat ajatella olevasi surkea, huono tai muuten jotain negatiivista, alat pikkuhiljaa uskoa siihen, kuten minulle kävi. Ja niin kliseistä kuin se tosiaan on: kyllä paremmat ajat vielä koittavat, mutta niiden tuloa ei voi koskaan ennustaa etukäteen.. Älä kuitenkaan ikinä edes harkitse tekeväsi mitään ajattelematonta itsellesi. Vakuutan, että katuisit sitä myöhemmin, vaikka nyt ajatus ehkä kaiken ryöpytyksen keskellä houkuttavalta kuulostaakin. Mutta jo parin viikon päästä olosi on varmasti parempi! Pärjäile! :)

   Poista
  4. Kiitos hyvistä neuvoista =) Kuulostaa tutulta nämä sinun mietteesi ja tunteesi. Kyllä varmasti se aurinko risukasaankin joskus paistaa, mutta ei tällä hetkellä heh! Olen ehkä liian ahkera mietiskelijä, vaivun liian syviin mietteisiin ja se ei vissiin ole hyvä juttu, mutta kun en haluaisi robottikaan olla, niin kuin tuntuu monen kohdalla olevan, eli tukahduttaa ja paaduttaa sydämensä, jotta ei tuntisi surua. Oi voih...

   Tämä on jo kolmas päivä, kun olen yksin meidän entisessä yhteisessä asunnossa. Minä se olen joka tästä lähtee, kun hän tässä minua ennen asui, mutta kun on niin vaikea pakata tavaroita tällä mielialalla, ja toisaalta on todella sydäntäsärkevää olla täällä ja rypeä surussa, kun toinen odottaa mökillä, että lähden.

   Tuskin sinua kiinnostaa ventovieraan ihmisen asiat, mutta hyväsydäminen olet, kun kuunnellut olet ja lohdunsanoja antanut, suurkiitos niistä =)

   Tiedän, että tämä on ohimenevää, mutta kun sen niin helposti välillä unohtaa ja alkaa taas haikailemaan menneitä ja tulevia. Mutta kyllä se tästä =)
   Pärjäile sinäkin siellä ja oli kiva kuulla sinun mietteitä =)

   Poista
  5. Minulle tulikin mieleen vielä, että sun tapauksessasi ero on varmaankin vaikeampi kuin omani, koska mulla ja exälläni oli ollut välinpitämättömyyttä ja huonoja ja aikoja jo ennen varsinaista eroa, ja kun ero sitten tuli, se oli miltei helpotus sekaviin tilanteisiin.

   Ja on tietysti ihan luonnollista haikailla ja muistella menneitä, se kuuluu asiaan. Mutta jos tämä vie kaiken aikasi, se ei tietystikään ole enää hyvä asia..

   Voimia sinulle! Oli kiva olla avuksi! :)

   Poista
  6. Jep. Olen itse nyt miettinyt miltein samoja asioita. Olen päättänyt, että en jaksa enää rypeä surussa. Otan itseäni niskasta kiinni ja nostan jaloilleni. Lähden kohti uusia seikkailuja. Ei elämä tähän kaadu, nyt se vasta alkaa! Miksi surra ihmistä, joka ei enää välitä tai halua jatkaa? Miksi tehdä itselle hallaa? Itselläni on aina ollut periaate; Jos suhde ei toimi tai muuten vain päättyy, niin sitten sen on tarkoitettu tapahtuvan. Tämän tärkeän aatteen jossain vaiheessa kadotin, mutta onneksi sen mieleni syövereistä taas löysin =)

   Ehkä eroilla on tarkoituksensa. Menetetyistä suhteista oppii paljon, jos ne oikein oivaltaa ja silloin ne kasvattavat ihmistä ihmisenä, ehkä sitä lopullista "oikeaa" kumppania varten, jonka kanssa viettää loppuelämän.

   Maailmassa on paljon vakavampia asioita ja täytyy yrittää olla onnellinen siitä, mitä on ja mitä on ollut. Aurinko nousee, joka päivä =)

   Todellakin olit avuksi :)

   Kiittäen, Anonyymi30

   Poista
  7. Oikea asenne! Arvostan.
   Ja hyvää jatkoa,
   maaren :)

   Poista
 2. Mulla loppu 6 vuoden suhde koska sillä naisella oli niin huonoitse tunto ja se sanoi minulle että meidän on pakko erota jotta hän voi keskittyä itsensä kuntoon saamiseen.. Se ero keskustelu oli meille molemmille niin tuskaa.. Ja meillä on lapsia joten joudumme olemaan väkisinkin tekemisissä :/ jo 4 kuukautta kulunut ja mä rakastan edelleen häntä ja en saa mielestäni sitä, Ja päässäni pyörii vaan kokoajan että entä jos entä jos.. Ja jotenki vaan kokoajan odotan tietoa että hän on saanut itsensä kuntoon ja haluaisi minut takaisin :( Mä menin tyhmänä kysymään että rakastaako hän minua vielä ja vastaus yllätti kun hän sanoi että kyllä :/

  Tää on niin helvetin vaikeeta koska erolle ei ollut kunnon syytä niin kokoajan vaan elättelee toiveita eikä pysty elämään omaa elämää.. En tiedä miten saisin kaiken pois mielestäni vaikka oon kaikkea mahdollista yrittänyt.. Toinen nainen ei tule kysymykseenkään koska en halua huonoa omaa tuntoa ja en ole sihen vielä valmis..

  Tuo sinun teksti kuulostaa järkevältä mutta mä en vaan pysty sihen koska näen hänet kuitenkin 1 kerran viikossa lasten vaihdossa :/ ja olen muutenkin tekemisissä koska en osaa päästää irti ennen kuin tiiän ettei hän rakasta minua enää... TÄÄÄ ON NIIN VAIKEETA :( Hän on ensimmäinen ajatus aamulla ja viimeinen illalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymi ja kiitos kommentistasi.

   Sinun tilanteesi on luonnollisestikin paljon vaikeaselitteisempi jo yhteisten lasten ja pitkän menneisyyden takia. Näistä syistä on siten ihan ymmärrettävääkin, ettei yli pääseminen tapahdu parissakaan kuukaudessa, koska yhteisestä ajasta muistuttavia tekijöitä on niin paljon.
   Kaikkea ei tietenkään tarvitse unohtaa, mutta sinun tilannettasi varmasti vaikeuttaa eroon johtaneiden syiden epäselvyys ja se, että nainen on sanonut yhä omaavansa tunteita sinua kohtaan.

   Vaikea on tietysti määritellä mikä on itsensä kuntoon saamista tai kuinka kauan siinä kestää, mutta minä en näkisi mitään syytä sille, että jos se prosessi joskus valmistuu niin miksette sitten voisi yrittää uudestaan. Se on kuitenkin minun mielipiteeni, mutta jos sinulla on yhä tunteita häntä kohtaan (mikä lienee ilmeistä) ja ennen kaikkea; mikäli hänellä on yhä tunteita sinua kohtaan (mikä selvinnee lähitulevaisuudessa), niin mikä teidät ajaa erillenne? Jos et keksi mitään syytä siihen, ehkä teidän kannattaisi keskustella asiasta; ja myös siitä, mitä hän itsensä kuntoon saamisella ja sen kestolla tarkoittaa.

   Jos hän on vastannut rakastavansa sinua, niin teidän todellakin kannattaa käydä pieni keskustelu...

   Toivottavasti minusta oli apua ja toivon hyvää jatkoa sinulle ja teille kaikille. :)

   Poista
 3. Moikka.

  Sun on pakko auttaa mua. Poikaystäväni jätti minut tänään aivan kuin salama kirkkaalta taivaalta. Se tunne oli jotain niin sanoinkuvailemattoman pahaa että meinasi taju lähteä. Asuimme yhdessä ja täten minun piti pakata tänään kimpsut ja kampsut ja muuttaa (huoh) vanhempieni luokse kun ei ole muuta paikkaa eikä rahaa minne mennä.

  Koko juttu alkoi yli vuosi sitten seksisuhteella hänen kanssaan. Seurustelin kumminkin jo päälle toista vuotta erään toisen kanssa jota petin hänen kanssaan. Ihastuin tähän seksipartneriini niin kovasti syistä, että hän oli todella komea, omisti oman asunnon, hienon auton ja oli mahtava sängyssä. Joten ei mennyt kauaakaan kun jätin kahden vuoden suhteeni kun seksipartnerini suostui alkamaan seurustella kanssani. Eikä tuntunut yhtään missään, vaan oli "cool" olo, kun olin saanut vanhemman jätkän itelleni kuin aikasempi oli.

  Noh, ehdittiin kuukaus seurustella seksipartnerini kanssa kunnes hän lemppas mut noin vuosi sitten syystä että häntä ei kiinnostanut jne. Surin eroa kovasti, mutta enemmänkin tässä erossa surin sitä että olin ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen yksin. Pelkään yksinäisyyttä. Asuin tällöin kuitenkin vanhempieni luona, joten mitään radikaalia elämänmuutosta ei tapahtunut eron myötä.

  Puoli vuotta tästä eteenpäin eli viime kesänä aloimme uudestaan pitämään yhteyttä ja taas kävi niin että aloimme seksipartnerini kanssa minun pyynnöstä seurustelemaan. Kesä oli maailman onnellisin kesä mitä ikinä olin elänyt! Matkustimme, kävimme lapissa ja norjassa ja hän oli niiin ihana, puhui kauniisti, piti kädestä. Huomasin että jes! olen hänelle oikeasti tärkeä. Hän sanoi jo että haluaa tulevaisuutta ja lapsia minun kanssani ja niin pois päin. Olin maailman onnellisin tyttö.

  Ei mennyt kauaakaan kun muutin hänen kämpilleen onnellisena. Syksyllä alkoi sitten jo alamäki. Miehestä alkoi tulla välinpitämätön, elämänhaluton, emme enää puhunut juuri mitään. Hän muuttui niin paljon etten tiennyt itse että tykkäänkö hänestä enää vai en, koska minulla oli koko ajan paha olla hänen kanssaan. Mutta en uskaltanut pakata tavaroitani ja lähteä, koska tiedän etten osaisi olla yksin, vihaan mennä nukkumaan yksin.

  Tiesin jo muutama kuukausi sitten että tämä suhde tulee kaatumaan jossain vaiheessa. Ja että en halua jakaa loppuelämääni tuollaisen ihmisen kanssa joka aiheuttaa henkistä väkivaltaa ja jonka kanssa ei voi edes keskustella..

  Tänään se sitten tapahtui. Hän jätti mut tekstiviestien kautta. Sanoi että hänestä ei ole tähän, häntä ei kiinnosta minä eikä mikään muukaan asia, sanoi että minunkin on parempi kun näin koska hän on niin paska mua kohtaan.. Murruin. Luulin että hän välitti musta? Kylmän viileesti vaan lemppas pihalle.

  Tänään hän sitten kävi vielä kämpillä kun olin pakkailemassa. Halasi mua ja sanoi anteeksi. Olen itkenyt koko päivän ja meinannut kuolla itkuun pariinkin otteeseen. Mun koko elämä murtu. Seurustelun kautta multa hävis kaikki kaverikin kun halusin että mun koko elämä pyörii miehen ympärillä. Nyt oon vanhempien luona paikassa missä ei oo yhtään mitään. mua vituttaa niin paljon! oon vihanen ja surullinen samaan aikaan.

  Mikään ero ei oo sattunut näin paljon. Tää on niin suuri elämänmuutos muuttaa takas porukoille ja olla ihan yksin, nukkua yksin tehä kaikki yksin.. en tiiä jaksanko. missä mun kaverit on ?? ei missään.

  Mulla on ihan järjetön hoppu elämässä eteenpäin. Haluan nopeesti töihin, asunnon, miehen, perheen ja sitä rataa... pelottaa etten tuu sitä saamaan... tuntuu että en voi enää ikinä rakastua kehenkään! !:( auta mua tarviin apua.

  toivottavasti jaksoit lukea... ihan hirveää olla yksin. ja haluan ihastua johonkin nopeasti haluan päästä eteenpäin!! edes joskus! aina kaikki lyttääntyy :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi kauheasti, että tässä vastauksessa kesti näin kauan! Olin viikon lomalla ja poissa täältä.

   Erosta ylipääseminen vie aina aikaa ja ensimmäinen askel on sen tunnustaminen. Ei ole mitään pahaa surra "menetettyä elämää" tai haluta puhua entisestä. Jossain vaiheessa on kuitenkin ainakin yritettävä liikkua eteenpäin, vaikka se vaikealta tuntuukin. Itsekin tiedän, että jotkut kaverit osaavat eron tultua tehdä katoamistempun, mutta jos sinulla on yhtäkään hyvää kaveria tai jotakuta, jolle puhua ero kerran kunnolla läpi, niin kannattaa. Mutta omakohtaisesti tuli kyllä silloin joskus vatvottua sitä aivan liikaa; osin kavereidenkin ansiosta, kun he aina puhuivat miehestäni.

   Ja sanon suoraan sen, että jos sinulla on ikinä paha olo kenenkään kanssa, sellaiseen suhteeseen ei kannata jäädä. Parempi on olla yksin kuin huonossa suhteessa, vaikka itse suhteen aikana tai sen päätyttyä ei sitä itse aina heti näkisikään. Tiedostat kuitenkin suhteenne huonot puolet; pidä ne mielessäsi, jos alat myöhemmin tuntea kaipuuta vanhoihin aikoihin.

   Itselläni kävi nimittäin ainakin niin, että ne huonot ja ikävät asiat jotenkin vain unohtuivat, kun keskityin hyvien muistojen vatvomiseen, enkä enää suostunut tajuamaan, ettei suhde mitään ruusuista ollut koskaan ollutkaan.

   On ihan ymmärrettävää, että olet surullinen ja vihainen, kun kaikki kävi niin äkkiä ja ero tuli yllättäen 'puskista.' Toivottavasti elämässäsi on kuitenkin edelleen edes joitakin asioita, jotka eivät muistuta suhteestanne; kannattaa keskittyä niihin ja etsiä itselleen mieluista tekemistä. Harrastukset tai matkustelu (paikkoihin jossa ette yhdessä ole käyneet!) voivat auttaa. :)

   Toivon sinulle kaikkea hyvää ja muista, että kaikesta on aina mahdollista selvitä. :) Yksinäisyys tuntuu aina pahalta, mutta loppujen lopuksi jokainen on itse se, joka erosta joskus yli pääsee. Se ei kuitenkaan tapahdu hetkessä, siihen voi mennä kauankin aikaa, mutta kun annat aikaa itsellesi ja ajatuksillesi, se hetki koittaa vielä joskus. :) Tärkeintä on uskoa siihen, että asiat kyllä paranevat vielä.

   Tsemppiä ja paras neuvoni ehkä olisi se, että yritä päästää irti menneistä asioista. Kaikkea ei voi eikä pidäkään unohtaa, mutta joskus hyvienkin muistojen on annettava tilaa uusille, vielä paremmille hetkille. :)

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksesta. Olisiko sulla sähköpostia tai jotain missä voisin jutella sun kanssas? Olisi tosi kivaa.

   Ja sain käsityksen että asut jyväskylässä? Itse asun.

   Sulla on mahtava blogi, myös nuo "vanha suola janottaa" tekstit on aivan kuin omasta elämästäni.... en kestä :D

   Poista
 4. Vuotta myöhemmin ja edelleen päivittäin mielessä. Kuvat ovat ehdoton ei, ne on jemmattu kovon pimeimpiin perukoihin, ensi tanssibiisiämme pystyn jo kuuntelemaan hajoamatta(vielä vajaa puoli vuotta sitten aiheutti hysteerisen itkukohtauksen) ja paniikkikohtaukset ovat vähentyneet. Vaan yli ei pääse. Uuden suhteen aloittaminen ei onnistu, uuden henkilön seurassa tulee ajatus "tuossa pitäisi olla se X eikä tuo" ja se automerkki. Tiettyä tietä välttelen ja ennemmin kierrän hiukan kuin ajan kotitilansa ohi. Ei enää tiettyjä tietokonepelejä tai leffoja, sängyssä en ole nukkunut sen koommin vaan sohvalla... Toinen tietty kunta tuo katkerana mieleen ihmisen jolla oli lusikkansa sopassa ja lupauksistaan huolimatta petti minut. Tiettyjä paikkoja en voi välttää ja hlö tulee vastaan. En katso päin enkä ole piirinsä kanssa tekemisissä.

  Ikävä on silti.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tekstistäsi! Paljon asiaa ja hyviä pointteja.

  VastaaPoista
 6. Olin melkein 3 vuotta seurustellut ihanan poikaystäväni kanssa. Erosimme tiistaina 16.12. Juuri se aika kun meillä oli kuukausipäivämme. Minä olin hänelle vihainen ja suutuispäissään sanoin ''erotaan''. Riitelimme sitä ennen paljon ja minä olin se joka suuttui. Olin mustasukkainen. Hänellä oli uusi kaveriporukka , jossa sattui olemaan muutamia tyttöjä. Tosi kauniita. Olin niin mustasukkainen. Soittelin hänelle usein LIIKAA kyselin kaikesta ''missä oot, kene kanssa, mitä teet, millo menet kotiin on myöhä,miks oot niitte kans??'' . Hän kyllä aina vastasi.

  Raühoitteli minua ,kun olin suuttunut ja soitteli joka ilta , vaikkei olisi ollutkaan mitään asiaa. Meillä muuten meni hyvin. Hänenkin mielestä meillä meni aivan hyvin, mutta sitten kaikki äkkiä kääntyi...eilen 17 päivänä menin hänen luokseen käymään. Hän halusi jutella. Hän sanoi,ettei ole enää tunteita minua kohtaan eikä halua olla yhdessä eikä mitään ole meidän välillä kuin ystävyys..murruin kaikesta itkin ja yritin pyytää mahdollisuutta korvata kaiken sen miten mustasukkainen olin ja sen kun kaiken.. hän sanoi ettei ero johdu minusta vaan hän itse vain tahtoo sitä.

  En tietenkään ymmärtänyt. Siinä lattialla istuin kun hän oli s'ngyssä istumassa. Itkin ja sain paniikkikohtauksen ja se vain paheni, kun kuulin vielä päässäni, kun hän sanoi, ettei ole enää tunteita.. Miten tunteet häviää näin äkki'..? en ymmärrä sitä..
  Jouduin lähtemään itkiessään kotiin, en tietenkään voinut jäädä, hän ei halunnut sitä.. Illalla soittelin hänelle ja pyysin , että ottaisi minut takaisin. Mietin miten minä jaksaisin olla töissä (olen lähihoitajana) työ on raskasta ja aina raskaan työpäivän jälkeen on palkitsevaa päästä rakkaansa syliin ja torkahtaa.. Nyt kun olemme eronneet, miten minä vain pärjään.. Olen nyt kaksi päivää jaksanut olla töissä siinä toivossa , että ehkä näen häntä kaupassa s marketissa.. koska hän käy siellä usein.

  Töiden jälkeen kävin ässässä enkä nähnyt häntä tietenkään. En saa häntä mitenkään pois mielestä.. satuin kysymään häneltä : miksi sinulle on niin helppoa olla ajattelamatta minua, kun minä ajattelen sinua koko ajan enkä voi lopettaa sitä vaikka haluisin... hän vain sanoi ettei ajattele.. mutta minä yritin olla ajattelematta häntä, silti väkisinkin tulee mieleen hän. Tänään pyyhin pölyt pöydästä, tuli heti mieleen se, kun siivosin hänen taloaan ja jaoimme työmme siten, että minä pyyhin pölyt ja hän imuroi... MITEN voin olla ajattelmatta, kun kaikki muistuttaa hänestä tai liittyy häneen..? Tämä on ollut minun pisin suhde.. Hän on minua vuoden nuorempi, pitkä ja komea. Hänen kanssaan olen kokenut kaikkea . Niin paljon hyviä muistoja.. Rakastan häntä edelleen.. haluan vain tietää miksi oli niin helppoa heittä' kaikki menemään.. pelkäsin menettää hänet toiselle, siksi urakalla soittelin hänelle ja menetin hänet kuitenkin..Kumpa voisin kirjoittaa tänne kaiken. Vain pari ystävääni tietää erostamme. Me olimme aina se söpöpari.. Hän oli niin pitkä ja minä semmoinen pätkä. Rakastan häntä niin paljon, että se sattuu. Loukkaa niin paljon, koska ite mokasin. Pilasin suhteeni. Minun olisi pitänyt olla itsevarma.

  VastaaPoista
 7. Hei! Löysin kirjoituksesi sattumalta kun googlailin erosta selvyitymistä. Kirjoituksesi auttoi kohentamaan mielialaani todella paljon.
  Erosimme viimeviikolla avopuolisoni kanssa 2 vuoden suhteesta. Tavallaan minä jätin, tavallaan hän. Meillä on ollut suhteemme aikana paljon riitoja, pahaa oloa ja epäluottamusta. Kumpikaan ei ole koskaan pettänyt toista, riitamme vain ovat olleet sanallisia ja alkaneet pienistä asioista. Tilanne on vielä nytkin tulenarka, mies lupasi tulla keskiviikkona käymään (muutti äidilleen takaisin) ja että puhuisimme eron syistä.

  Tämä koko aika on mennyt kuin sumussa. Hän on elämäni rakkaus, on sitä vieläkin. Hän on tavallaan miettinyt yhteenpaluuta, mutta kuulema riitamme ovat olleet niin raastavia ettei hän jaksaisi enää.. ainakaan vielä. Tuo "vielä" antoi minulle toivoa.. En kuitenkaan tiedä kannattaisiko minun toivoa/uskoa sitä että palaisimme joskus yhteen, se voisi vain hidastaa surun käsittelyäni.

  En vain jaksa enää. En jaksa syödä, en jaksa huolehtia itsestäni. Olen vaan ja itken. Toki tiedän, että suurin syy eroon oli minussa itsessäni ja ilkeissä sanoissani..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymi,

   elämäntehtäväni on täytetty, mikäli koet tämän postauksen olleen millään lailla avuksi! Paljon jaksamista, erot eivät ole ikinä helppoja ja anna lupa itsellesi itkeä ja surra ihan niin paljon kuin sinusta tuntuu. Oma vinkkini kuitenkin on jatkaa elämää, ei jäädä vellomaan 'entä jos' -ajatteluun, sillä se satuttaa vain vielä enemmän..

   Poista
 8. Nimeni on LISA ja olen USA: sta, haluan käyttää tätä tilaisuutta kiittää suurta Agadagaa, joka todella teki elämäni miellyttävän tänään. Tämä loistava mies, tohtori Agadaga toi ihana mieheni takaisin minulle, minulla oli kaksi kaunista lasta minun aviomies, noin neljä vuotta sitten, minä ja mieheni ovat olleet yksi riita tai toinen, kunnes hän lopulta jätti minut yhdelle nuorelle naiselle. Tunsin, että elämäni on ohi ja lapset luulivat, etteivät he enää näe isäänsä. vahva vain lapsille, mutta en voinut hallita tuskaa, joka pahoinpitelee sydämeni, sydämeni oli täynnä surua ja tuskaa, koska olin todella rakastunut mieheni kanssa. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja toivovat aina, että hän tulee takaisin minulle, kunnes jonain päivänä tapasin hyvän ystävänni, joka oli myös sellaisessa tilanteessa kuin minä, mutta hänen ongelmansa oli hänen entinen poikaystävä, jolla hänellä oli ei-toivottu raskaus ja hän kieltäytyi ottamasta vastuuta ja hylkäsi hänet. Hän kertoi minulle, että minulla oli pieni tapaus ja että en olisi syytä huoleen siitä ollenkaan, joten kysyin, mikä oli ratkaisu ongelmalleni ja hän antoi minulle tämän suuren miehen. sähköpostiosoite.Olen epäilevä, jos tämä mies oli ratkaisu, otin yhteyttä tähän suuriin ihmiseen ja hän kertoi minulle, mitä tehdä ja minä teen heidät kaikki, hän sanoi minua odottamaan vain 72 tuntia ja että mieheni tulee ryömimään hänen polvilleen vain anteeksiantoa varten, joten minä uskollisesti tehin mitä tämä suuri mies pyysi minulta ja varmasti 72 tunnin kuluttua hän oli takaisin minulle jälleen yhteyttä Agadaga apuun tänään agadagaspiritualhome@gmail.com

  VastaaPoista
 9. IHANA:

  Wooow, minä olen Gloria Meyers, haluan jakaa elämäni tarinan maailman kanssa siitä, miten sain mieheni, ennen kaikkea sain onnellani takaisin, tarkoitin yhden dr. Ogundeleen ilmoitusta internetissä siitä, miten hän auttaa naista saan poikaystäväni takaisin, joten minun täytyy ottaa yhteyttä häneen auttamaan minua palauttamaan avioliittoni, aviomies jätti minut viiden vuoden avioliitolle, koska hänen perheensä ja ystävänsä eivät pidä minusta ja he pyytävät häntä saamaan toisen naisen, mutta kun minä ota tohtori Ogundele apua, hän kertoi rentoudakseen, että hän auttaa minua, tohtori Ogundele toi mieheni, joka jätti minut 5 vuodeksi vain 24 tuntia. Tämä on voimakas loitsu, jota en ole koskaan nähnyt elämässäni sellaista, hän toi takaisin mieheni minulle vain 24 tunnissa ja kertoi minulle, että minulla on oma lapsi, tänään minulla on 1-vuotias vauva, tämä mies on hieno, jos joku tarvitsee apua ja haluaa ottaa sinuun yhteyttä, sinä voi tavoittaa hänet seuraavalla osoitteella: Sähköposti: ogundeletempleofsolution@gmail.com, Viber-numero: +27638836445. Whats-app Numero: +2349065101630.

  VastaaPoista
 10. Hei olen Mary Michael, olen täällä spreed tämä hyvä uutinen koko maailmalle siitä, miten sain mieheni rakastaa takaisin. Olin hulluksi, kun rakkauteni jätti minut toisen tytön viime kuussa, mutta kun tapaan ystävä, joka tutustuttaa minut DrIgbinovia suuri Messenger, olen kertonut minun ongelmani DrIgbinovia miten mieheni jätti minut ja myös miten minun piti saada työtä erittäin suuri yritys. Hän vain sanoi minulle, että olen tullut oikeaan paikkaan olivat aion saada sydämeni halu ilman sivu vaikutuksia. Hän kertoi minulle, mitä minun pitää tehdä, kun se oli tehty, seuraavan 2 päivää, rakkauteni soitti minulle puhelimessa ja sanoi anteeksi elää minulle ennen nyt ja myös seuraavan viikon jälkeen rakkauteni soitti minulle on vedota anteeksiantoa , Olin pyytänyt haastatteluun minun haluttu yritys minun tarvitsi työskennellä ohjaaja. Olen niin onnellinen ja ylityöllistettyjä, että minun täytyy kertoa tämä koko maailmalle, miten Drigbinovia auttaa minua myöntämään sydämeni halu. Drigbinovia on erikoistunut kaikenlaisia oikeinkirjoituksen ja hyvää taikaa. Jos tarvitset apua yhteyttä Drigbinovia on seuraava Sähkö posti osoite: doctorigbinovia93@gmail.com

  Kiitos minulle myöhemmin.

  VastaaPoista
 11. TODISTUS

  Nimeni on Safina Jakov, minä olen Puolasta ja jakan tämän maailman tosi elämäntarinaani, haluan maailma tietää erinomaisesta ja rehellisestä suuresta miehellisestä Akinista Akinista, minulla oli ongelmia minun aviomies ja hän meni eroon eroon, koska minulla ei ollut lasta hänelle 9 vuoden avioliiton jälkeen ja etsin apua kaikkialla, tiedän, että voisi auttaa minua ja näen yhden ilmoituksen, josta puhutaan Dr Akinista miten hän voisi auttaa häntä 24 tuntia, otin nopeasti yhteyttä, ja hän kertoi minulle, että hän auttaa minua ongelmani kanssa 48 tuntia en ollut varma hänen sanoista, toistaiseksi hän toi takaisin mieheni, joka jäi alle 48 tunteina ja mieheni paluun jälkeen olen onnellinen nainen maan päällä, koska olen raskaana poikavauva, todistan tänään, koska kerroin tohtori Akinille, että annan maailman tietää hänestä ja jopa niille, jotka tarvitsevat ratkaisu elämäsi ongelmiin, ota hänet yhteyttä tähän päivään mennessä ja ota yhteyttä: WhatsApp ja Viber Chat: +27656406432. Sähköposti: akinsolutiontemple@gmail.com

  VastaaPoista
 12. KIITOS TULEVAISUUDESTA Dr.Chambercille ongelmien ratkaisemisesta Hänen sähköpostiosoitteensa on Chamberc564@yahoo.com

  Nimeni on Miss Fatima. Olin naimisissa mieheni kanssa 5 vuotta. Elimme iloisesti yhdessä tänä vuonna eikä vasta, kun hän matkustaa Australiaan liikematkalle, jossa hän tapasi tämän tytön ja siitä lähtien hän vihaa minua ja lapsia ja rakkautta yksin, kun mieheni palasi matkalta, hän sanoi, että ei halunnut nähdä minua ja lapseni enää, joten hän potkaisi meidät talosta ja meni Australiaan nähdäksesi toisen naisen. joten minä ja lapseni olivat niin turhautuneita ja asuin äitini kanssa, enkä kohdella hyvin, koska äitini meni naimisiin toisen miehen kanssa isäni kuoleman jälkeen, joten mies, jonka kanssa hän meni naimisiin, ei kohdellut häntä hyvin, ja lapseni olivat niin sekaisin ja etsin tapa saada mieheni takaisin kotiin, koska rakastan häntä ja arvostan häntä paljon, joten jonain päivänä, kun olin selaamassa tietokoneellani, näin sen, että Dr.Chambercilla on apu miehestä, joka auttoi saamaan vaimonsa takaisin hänelle todistukset, joita Internetissä jaettiin myös paljon naisia, ja minä olimme vaikuttaneet niin paljon, että uskon myös, että annan sille kokeilun.

  Aluksi olin peloissaan, mutta kun ajattelin, mitä lapseni ja minä käymme läpi, otin yhteyttä Dr.Chamberciin, joka tein kaiken mitä hän pyysi minua tekemään uskon kanssa, ja hän käski pysyä rauhallisena vain 24 tunnin ajan, jonka mieheni pitäisi palaa minun luokseni ja yllätyksekseni sain mieheni puhelun toisena päivänä, kun kysyin lasten jälkeen ja soitin Dr.cahmberille ja hän sanoi, että hänen ongelmansa on ratkaistu poikani. näin sain perheeni takaisin pitkän pettymyksen jälkeen, kun jarrutin paha nainen, ja kaikki tämä Dr.Chambercin apu, haluan, että kaikki teistä täällä foorumissa liityisitte sanoen suurta kiitosta Dr.Chambercille ja minä myös neuvoja kenelle tahansa tällaisissa tai samankaltaisissa ongelmissa tai ongelmissa pitäisi myös ottaa yhteyttä häneen hänen sähköpostillaan on Chamberc465@yhaoo.com. Hän on ratkaisu kaikkiin ongelmiin ja elämän vaikeuksiin. voit myös kertoa lääkärille tällä matkapuhelinnumerolla +23480887777194

  Se on erikoistunut seuraavaan sarjaan.

  (1) Jos haluat takaisin.

  (2) jos sinulla on aina huonoja unia.

  (3) Jos haluat olla myynnissä toimistossasi.

  (4) Jos haluat, että naiset / miehet juoksevat jälkeesi.

  (5) Jos haluat lapsen.

  (6) Jos haluat olla rikas.

  (7) Jos haluat sitoa aviomiehesi / vaimonne ikuisesti.

  (8) Jos tarvitset taloudellista tukea.

  (9) Kuinka teitä petettiin ja halusit palauttaa menetetyt rahasi.

  (10) jos haluat lopettaa avioerosi.

  (11) jos haluat erottaa aviomiehesi.

  (12) jos haluatte toiveesi.

  (13) Raskaus vauvan suunnittelemiseksi

  (14) Varmistettava, että voitat ongelmalliset oikeudenkäynnit ja avioerot riippumatta siitä, missä vaiheessa

  (15) Lopeta avioliitto tai suhde erottamasta.

  (16) jos sinulla on jokin muu sairaus (H I V), (CANCER) tai mikä tahansa sairaus.

  (17) tarvitsetko vapautuksen rukouksia lapsellesi tai itsellesi.

  (18) haluat parantaa diabeteksen paranemista, herpes-hoidon parantamista, HIV: n ja aidsin hoitoa, rintasyövän hoitoa ja syövän hoitoa,

  jälleen kerran, ota yhteyttä häneen sähköpostitse chamberc564@yhaoo.com hän on ratkaisu kaikkiin ongelmiin ja elämän vaikeuksiin. voit myös kertoa lääkärille tällä matkapuhelinnumerolla +23480887777194

  VastaaPoista
 13. Olen saanut takaisin entisen poikaystäväni kanssa DR OKOSUNin avulla, joka on paras loitsujarru verkossa, ja suosittelen DR OKOSUNia kaikille, jotka tarvitsevat apua! .. Haluan todistaa, kuinka sain takaisin poikaystävänsä sen jälkeen kun hän murtautui minä olemme olleet yhdessä kolme vuotta, äskettäin sain selville, että poikaystäväni oli yhteydessä toiseen tyttöystävään, kun kohtasin häntä, se johti riitoja ja lopulta hajosi kanssani, yritin kaikki voisin saada hänet takaisin mutta kaikki turhaan, kunnes näin viestin suhteellisuusfoorumissa, jossa kerrottiin oikeinkirjoituskoneesta, joka auttaa ihmisiä saamaan takaisin kadonneen rakkautensa rakkauden oikeinkirjoituksen kautta, aluksi epäilen sitä, mutta päätin kokeilla sitä, kun otin yhteyttä tähän loitsuan ja hän kertoi minulle, mitä tehdä, ja tein sen, Sitten hän teki rakkauden oikeinkirjoituksen minulle. 28 tuntia myöhemmin poikaystäväni kutsui minua minulle ja kertoi minulle, että hän menettää minut niin paljon, niin hämmästyttävä! Niinpä hän palasi samana päivänä, ja hänellä oli paljon rakkautta ja iloa, ja hän pyysi anteeksi hänen vikaansa ja hänen aiheuttamastaan ​​kivusta. Sitten siitä päivästä lähtien suhde oli nyt voimakkaampi kuin ennen, kaikki kiitosDR OKOSUNille. hän on niin voimakas, ja päätin jakaa tarinani internetissä, että DR OKOSUNreal ja voimakas oikeinkirjoitin, jota minä aina rukoilen elää pitkään auttamaan lapsiaan vaikeuksissa, jos olet täällä ja tarvitset Ex-taaksepäin tai miehesi muutti toiseen nainen, älä itke enää, ota yhteyttä tähän voimakkaaseen oikeinkirjoittajaan. Seuraavassa hänen yhteystietonsa: Lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen: okosunhomeofsolution@gmail.com tai soita tai soita 2348052523829

  VastaaPoista
 14. Hei, nimeni on Mirja VÄINÄMÖINEN Olen Helsingistä, mutta siirryin Waterton Lakes National Park Kanadaan mieheni kanssa. Sanat eivät selitä, kuinka innostunut olen rikki avioliiton palauttamisesta, ja nyt mieheni on täysin palannut, kun jätin minut ja lapset toiselle naiselle. Olemme olleet naimisissa seitsemän vuotta, ja avioliiton aikana olemme saaneet sarjan taisteluja, jotka jatkoivat meitä, kunnes lopulta hän jätti kanssani ja lapsillemme ja muutti Australiaan toisen naisen kanssa. hän estänyt kaiken viestinnän, jonka hän tekee heidät virheelliseksi. Opetin, että elämäni oli ohi, ja lapseni opettivat, etteivät he koskaan näe isäänsä uudelleen. Yritin olla vahvoja vain lapsilleni, mutta en voinut hallita kipua, joka vaivasi sydäntäni, surun ja tuskan vuoksi, koska rakastin häntä todella. Joka päivä ja yötä ajattelen häntä ja haluaisin aina, että hän palaisi kanssani, olin kirjaimellisesti hullu ja tarvitsin jumalallisen väliintulon, joten kerroin jokaiselle ongelmalleni ystävälleni, jolla oli kerran samanlaisia ​​haasteita avioliitto. Hän viittasi minut hyvin voimakkaaseen miehen nimeen DrIginovia. Hän sanoi, että hän oli ainoa syy siihen onneaan, että hän nautti tähän päivään. Drigbinovia voi auttaa, rikkoontuneita suhteita hän sanoi, että minun piti laittaa hänet kokeilemaan. Otin häneen yhteyttä hänen sähköpostiosoitteeseensa doctorigbinovia93@gmail.com ja hän antoi minulle ohjeet siitä, mitä tehdä, ja niin tein, niin hän teki rakkauden loitsun minulle. Suurimmalle yllätykselleni, kolmen viikon kuluttua, mieheni soitti minulle ja kertoi minulle, että hän jäi meidät yhtä paljon kuin lapset, olin niin yllättynyt, sydämeni oli täynnä iloa ja jännitystä, ja aloin varjella kyyneleeni. Hän pyysi anteeksi hänen virhettään ja pyysi anteeksi, että hän aiheutti minulle ja lapsille aiheutuneen kivun. Näin hän tuli takaisin meille, paljon rakkautta ja iloa, ja siitä päivästä lähtien meidän avioliitto oli nyt vahvempi kuin ennen. Drigbinovian ansiosta hän on erittäin voimakas mies, joten päätin jakaa tarinanni niille naisille ja miehet, jotka kokivat tapahtuneen. Haluan teidän tietävän, että on olemassa ratkaisu. Drigbinovia on ratkaisu, todellinen ja voimakas kapellimestari, joka rukoili elää pitkään auttamaan naisia ​​ja lapsia kivun aikaansa. Ja sillä on myös loitsuja hivin, syövän jne. Parantamiseksi tai WhatsApp hänelle kautta +2348144480786 HYVÄ LUKI,

  VastaaPoista
 15. KIITOS TULEVAISUUDESTA JULKAISEMISESTA YLÖS LOTTERIIN VOITTAVAT NUMEROT ON OLETTAVAT KYSYMYKSIÄ / WHATS APP +2347051758952 Hei, nimeni on Ade Hyvä lapsi Yhdistyneestä kuningaskunnasta olen iloinen voidessani jakaa tämän suuren todellisen elämän todistuksen, miten voitin seitsemänkymmentäyksi miljoonaa, viisikymmentä seitsemäntuhatta, neljäsataa kolmekymmentä yhdeksän kiloa. Kaikki unelmani tulivat läpi, kun otin yhteyttä tohtori Peteriin. ja kertoi hänelle arpajaiset. Minulla on niin paljon rahaa lippu vain varmistaakseni, että voitan. Mutta en koskaan tiennyt, että voitto oli niin helppoa, kunnes sain maailman suurimman oikeinkirjoituksen. jotka niin monet ihmiset ovat puhuneet tästä, on erittäin suuri lotossa olevien pelien valamisessa. joten päätin antaa hänelle kokeilun. Otin yhteyttä tähän hienoon tohtori Peteriin ja hän teki loitsun ja antoi minulle voittavan arpajaisten numerot. Mutta uskokaa minua, kun vedot olivat olleet joukossa voittajia. Voitin 71.057.439 puntaa. Tohtori Peter, olet maailman paras, näiden suurten tohtori Peter voit voittaa tuhansia rahoja arpajaisten kautta. Olen niin iloinen voidessani tavata nämä hienot miehet nyt, olen ikuisesti kiitollinen teille tohtori Peter, lähetä hänelle sähköpostia oma voittamasi arpajaiset numerot lähettävät sähköpostinsa: allmightbazulartemple@gmail.com tai Whats App hänelle +2347051758952 tai tutustu hänen verkkosivustoonsa http: // kiitos ystävän lukemisesta
  Dr.Clement voi myös hoitaa koko taudin kasviperäisellä lääkkeellä
  1. HIV / AIDS
  2. HERPES simplex
  3. CANCER
  4. syylien sairaus)
  5. Hepatiitti
  6. krooninen haima
  7. korkea veri
  8. COPD (krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus)
  9 Hanki Ex Back

  VastaaPoista
 16. Tarinaani on todennäköisesti samanlainen, mutta löysin kiireellisen ratkaisun entisen poikaystäväni palauttamiseksi takaisin kotiin niin monen vuoden erotuksen jälkeen. Aviomieheni kärsi suhteessa toisen naisen kanssa töissä ja jätti minut. Sain Avioliiton oikeinkirjoituksen casting-ohjelman hengellinen isä, mentori ja parantaja nimeltään Oduduwa. 2 päivää sen jälkeen kun lounas oli kirjoittanut minulle nimensä loitsun takaisin mieheni kotiin luokseni, se oli yllätys, en osaa edes selittää kuinka kaikki tapahtuu, se toimii BABa: n lupauksena.
  Aviomieheni oli aluksi erittäin jämäkkä, mutta aviomieheni Anderson tuli takaisin kotiin pyytämään anteeksi ja pyytämään anteeksi antamista, tänään olemme nyt onnellisempia kuin koskaan.
   En olisi voinut tehdä tätä rakkausloitsun osaa aktivointiin ilman Baba Oduduwan apua. Olisin luopunut ja uskonut, että koska aviomieheni näki jonkun toisen, hän sanoi, että olemme tehneet. Lounastamisen jälkeen Rakkausloitsun, mieheni soittaa minulle matkapuhelimella ja hän palaa takaisin kotiin seuraavana päivänä.
  Olen kiitollinen tälle henkiselle avioliiton parantajalle, joka auttoi minua. Suosittelen häntä kaikille, joilla on avioliitto tai mikä tahansa suhdekriisi, ota nopeasti yhteyttä tähän henkiseen loitsun palauttajaan palatakseen entinen rakkaus.
  tässä on hänen henkilökohtainen sähköpostiosoite: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  VastaaPoista
 17. Nimeni on Miina Sillanpää, muoto, Saariselkä. Avioliiton 12 vuoden jälkeen minä ja mieheni ovat olleet riitaa toisiinsa, kunnes hän lopulta jätti minut ja muutti Kaliforniaan ollakseen toisen naisen kanssa. Tunsin elämäni ohi ja lapseni ajattelivat, etteivätkö he koskaan näe isäänsä enää. Yritin olla vahva vain lapsille, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni kiusavia kipuja, sydämeni oli täynnä suruja ja kipuja, koska olin todella rakastunut mieheni. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja toivon aina, että hän palaa takaisin minuun, olin todella järkyttynyt ja tarvitsin apua, joten etsin apua verkosta ja löysin verkkosivuston, joka ehdotti, että tohtori Osagiede voi auttaa entisen takaisin saamista nopeasti . Joten tunsin, että minun pitäisi kokeilla häntä. Otin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle mitä tehdä ja minä tein sen sitten hän teki Rakkaus loitsun minulle. 48 tuntia myöhemmin, mieheni todella soitti minulle ja kertoi minulle, että kaipaa minua ja lapsia niin paljon, niin uskomattoman !! Joten näin hän tuli takaisin sinä päivänä, paljon rakkautta ja iloa, ja hän pyysi anteeksi virheestään ja kivustaan, jonka hän aiheutti minulle ja lapsille. Sitten siitä päivästä lähtien avioliitto oli nyt vahvempi kuin milloin se oli, kaikki kiitos tohtori Osagiedelle. hän on niin voimakas ja päätin jakaa tarinasi Internetissä, että tohtori Osagiede on todellinen ja voimakas loitsunpitäjä, jota rukoilen elääkseni pitkään auttamaan lapsiaan vaikeuksissa, jos olet täällä ja tarvitset Ex takaisin tai aviomiehesi muutti toisen naisen luo, älä itke enää, ota nyt yhteyttä tähän voimakkaaseen loitsuyrittäjään. Tässä on hänen yhteystietonsa osoitteessa: doctorosagiede75@gmail.com tai whatsapp puhelinnumeroon +2349014523836
  tai viber +2349014523836

  VastaaPoista
 18. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Riitta Mäkirinne Turusta, olen lääkäri ammatin mukaan, 47-vuotias. Lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni, minulla on positiivinen aikomus, että nämä tiedot auttavat tätä artikkelia lukevalle henkilölle nyt palauttamaan rikkoutuneen avioliiton ja palauttamaan menetetyn rakkaussuhteen 2 päivän kuluessa. Oltuaan suhteissa Janne Anttilaan vuosia, hän hajotti minut, tein kaiken saadakseni hänet rakastamaan minua, mutta kaikki mitä tein, oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden takia, että olen häntä kohtaan, Kysyin häneltä kaiken, mitä minulla on, lupaan, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani kollegalleni työssä ja hän ehdotti, että ota mieluummin yhteyttä rakkaudenloitsijaan, joka voi auttaa minua selittämään sen, mutta olen sellainen henkilö, joka ei koskaan ajatellut, että rakkaudenloitsuosa oli olemassa tai toimi, minulla ei ollut valintaa mutta kokeillaan sitä, lähetin sähköpostin loitsukanavalle ja hän kertoi minulle, ettei ollut ongelmaa, että kaikki tulee olemaan kunnossa ennen kolme päivää, että entinen palaa takaisin minuun ennen kolme päivää, hän heitti Rakkausloitsun osan ilmaan ja yllättäen toisena päivänä se oli noin klo 3.00. Entinen rakkautekumppani soitti minulle matkapuhelimella, olin niin yllättynyt, että vastasin puheluun ja hän sanoi vain, että hän oli niin pahoillani kaikesta mitä tapahtui, että hän halusi minun palata hänen luokseen, että hän rakastaa minua niin paljon . Olin niin onnellinen ja niin me aloimme elää yhdessä onnellisina. Näin voit tavoittaa hänet, jos tarvitset apua doctorigbinovia93m@gmail.com tai whatsapp puhelinnumeroon +2349014523836, ota asiat itsestäänselvyytenä ja se vie sinulle ......

  VastaaPoista
 19. Tunnen olevani jälleen niin siunattu avioliittoani, kun tohtori osagiede toi takaisin mieheni, joka erotti minut kanssani hyviä 3 vuorokautta. Olen nimeltä Anneli Jäätteenmäki. Vaikka minulla on suu koko kehossani, ei riitä, että kiitämme tohtori Osagiedea hänen avusta elämässäni. Mieheni oli eronnut kanssani 3 kuukautta ja joutunut olemaan tuskissa ja tuskalla ilman häntä. Joten etsin apua kaikkialta, mutta mikään ei onnistunut, ennen kuin tarkoitin tohtori Osagiedea, jonka kanssa otin yhteyttä verkossa. Selitin tilannetta hänelle ja hän lupasi, että aviomieheni tulee takaisin minuun 24–48 tunnin sisällä, sikäli kuin sydämeni silti lyö hänen puolestaan. Uskoin häneen ja hän valmisti loitsun minulle ja mieheni soitti minulle juuri kun tohtori Osagiede sanoi. Hän vetoaa ja sanoi, että hän tarvitsee minut takaisin ja elämme nyt jälleen onnellisina viimeiset 9 kuukautta. Kaikkien siellä lukevien artikkelini, jotka tarvitsevat apua, tulee ottaa yhteyttä häneen ... Sähköposti: doctorosagiede75@gmail.com tai whatsapp and viber puhelinnumeroon +2349014523836

  VastaaPoista
 20. Hei kaikki!
  Nimeni on Chris Kanadasta. Olen täällä todistamassa tämän suurenmoisen miehen nimissä, joka toi onnellisuuteni perheelleni sen jälkeen kun rakastaja Kim jätti minut kolmeksi vuodeksi toisen miehen luo ja rakastin todella Kimeä, koska hän oli ensimmäinen rakkaus, joka kokeili kaikkea aion tuoda Kim takaisin elämäni, mutta tapaamani ihmiset piiloutuivat ja valehtelivat minulle. Joten menen yleensä ulos lauantaina leikkaamaan hiukseni barbaalissa ja hankkimaan jotain. liikkeessä, kun he kuuntelevat radiota, ohjelma (kun palasin entiseen ikkunaani) ja ihmiset alkoivat puhua paljon Dr.Pellarista kuinka tämä mies auttoi monia ihmisiä tuomaan rakastajan takaisin, joten menin heti Mies, jonka tapasin oleskelutilassa ja selitti hänelle, hän sanoi, että minun pitäisi yrittää ottaa yhteyttä tohtoriPellariin, joka puhui kaupungista, ja ihmiset ottivat hänestä apua, etsimme heti Internetistä ja luimme hyviä asioita tohtorista .Pellar ja viikko otan yhteyttä Dr.Pellariin heti Dr.Pellar pellarin vastauksen viestiin sähköpostilla, jonka annoin Dr.Pellarin puhelulle ja jaoin ongelmani hänen kanssaan, jonka hän juuri sanoi, joten minun ei tarvinnut huolehtia siitä, että Olisin vain iloinen, että hän käski vain lähettää hänelle joitain yksityiskohtia, jotka tein ja sitten hän kertoi minulle, että kaikki olisi hyvin 36 tunnin sisällä. Olin niin onnellinen, että Dr.Pellar teki työnsä eikä hän pettynyt minua, rakastajaani Kim tuli kyyneliin luokseni ja pyysi anteeksi, että hän on hiihtänyt sai minut kärsimään syvästi 3 vuotta, joten hän päätti todistaakseen, että hän ei koskaan tee niin enää, hän ei jätä minua mistään syystä pääsyä tililleni ja tehdä hänen sukulaisensa kaikesta tahdostaan. Nyt täydellisin asia on, että hän ei voi viettää minuutti näkemättä minua tai soittamatta minulle, olen kiitollinen Dr.Pellarille palauttaneesta onnesta, jonka olin kaivannut vuosia. Pyydä apua Dr.Pellarilta, joka on luotettava mies, sähköpostitsean drpellar@gmail.com
  (1) Jos haluat entisen takaisin.
  (2) jos sinulla on aina huonoja unia.
  (3) Haluat ylennyksen toimistossasi.
  (4) Haluatko, että naiset / miehet juoksevat puolestasi?
  (5) Jos haluat vauvan.
  (6) [Haluat olla rikas.
  (7) Haluat miehesi ja vaimosi olevan ikuinen.
  (8) Jos tarvitset taloudellista apua.
  (9) Jos haluat lopettaa avioeron.
  10) Auta ihmisiä pääsemään vankilasta.
  (11) Hääloitsut
  (12) Ihmeelliset loitsut
  (13) Kauneudenloitsut
  (14) PROPHYYMINEN huume
  (15) Nähtävyystaika
  (16) Pahat loitsut.
  (17) Suudellinen loitsu
  (18) Poista pahoinvointi.
  (19) ILMAISET ERITYISNÄPPÄT.
  (20) Menestys kokeissa. (
  21) Loitsu saada sinut rakastavat.
  Jos sinulla on jotain ongelmasta, ota yhteyttä lääkäriin hänen sähköpostilla: drpellar@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Olen niin innoissani, että rikki avioliitto on palautettu ja vaimoni oli palannut sen jälkeen kun hän ja 2 lapseni ovat jättäneet minut toisen miehen luo. Kymmenen vuoden avioliiton jälkeen vaimoni ja minä olimme riidellen, kunnes hän lopulta jätti minut ja muutti Espanjaan toisen miehen luo. Tunsin elämäni ohi ja lapseni ajattelivat, etteivätkö he koskaan näe äitiään. Yritin olla vahva vain lasten suhteen, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni kiusavia kipuja, sydämeni oli täynnä suruja ja kipuja, koska olin todella rakastunut vaimooni. Joka päivä ja joka ilta ajattelen häntä ja haluan aina hänen tulevan takaisin luokseni, olin todella järkyttynyt ja tarvitsin apua, joten etsin apua verkosta ja löysin verkkosivuston, joka ehdotti, että Dr.Pellar voisi auttaa löytämään hänen entinen nopeasti. Joten minusta tuntui, että minun piti kokeilla sitä. Otin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle mitä tehdä ja minä tein sen ja hän teki (Rakkaus loitsun) minulle. 28 tuntia myöhemmin vaimoni todella soitti minulle, se oli yllätys, kuin ihme ja hän sanoi, että kaipaa minua niin paljon ja lapsia, niin uskomatonta !! Näin hän palasi samana päivänä suurella rakkaudella ja ilolla ja pyysi anteeksi virheistään ja tuskasta, jonka se aiheutti minulle ja lapsille. Sitten siitä päivästä lähtien avioliitto oli nyt vahvempi kuin ennen, kaikki Dr.Pellarin ansiosta. hän on niin voimakas ja päätin jakaa tarinasi Internetissä, että todellinen ja voimakas tohtori Castilla Dr.Pellar rukoilen pitkään auttamaan hänen lapsiaan hätätilanteissa, jos olet täällä ja tarvitset entistä tai aviomiestäsi on muuttanut toiseen naiseen tai tyttöystäväsi on ehkä vaimosi, älä itke enää, ota yhteyttä tähän voimakkaaseen pyörään. Tässä on hänen yhteystietonsa: Lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen drpellar@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kuinka rikottu avioliitto palautui Dr.Sango Spellin avulla Todellinen loitsuntekijä.
  Olen Mr.Leo, on kulunut kuusi kuukautta siitä, kun hain erot vaimoni kanssa täyttämällä avioerolomakkeen, meillä oli erittäin suuri ongelma, joka ei ollut meidän valvontamme ulkopuolella, pääsimme selville, että hänellä oli suhde toisen miehen kanssa , joten hän pysyi poissa minusta, koska kysyin häneltä, hän erotti minut, paljon anteeksipyyntöjä ja anteeksipyyntöjä vastaan, hän jätti minut ja kieltäytyi palaamasta minuun. Yritin parhaani saadakseni hänet uskomaan, että rakastan häntä edelleen, mutta hän kertoi minulle, että se oli kaikki meidän välillämme. Joten puhuin erittäin hyvän ystäväni kanssa, neuvoja siitä, mitä tehdä, hän kertoi minulle, että ainoa tapa, jolla voin palauttaa hänet takaisin, on käydä Dr.Sango-nimisen oikeinkirjoituksen oikeinkirjoittajan toisella puolella, joten olen aina kuullut, mutta minun on älä koskaan usko. joten minun piti tosiasiassa ottaa yhteyttä samaan Dr.Sangoon, joka vakuutti minulle, että saan vaimoni takaisin viikon kuluttua hänen loitsustaan. ja hän kertoi minulle, että hän ajatteli, että kaikki olisi hyvin, epäilemättä kun hän on tehnyt työnsä, jota en ole ensimmäinen auttanut.
  Ja näin se kirjoitetaan ja viikkoa myöhemmin se huuhdellaan, olin niin järkyttynyt nähdessäni entisen vaimoni ja anteeksi. Ja tällä tavalla me molemmat elimme onnellista elämää jälleen päivään saakka, suhdemme on nyt vahvempi kuin se oli ennen.
  Suuren Dr.Sango-loitsun ansiosta meidän aikamme mies auttoi minua tuomaan entisen vaimoni takaisin kotiin.
  Jos tarvitset apua, ota yhteyttä Dr.Sangoon sähköpostitse spellspecialistcaster937@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Yhdeksän kuukauden ajan ollessani suhteessa hänen kanssaan, hän päätyi minuun. Tein parhaani palauttaakseni hänet, mutta turhaan halusin häntä
  palatakseni niin paljon rakkaudesta, jota tunnen häntä kohtaan, pyysin kaikkien kanssa, lupain, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että olisi otettava yhteyttä loitsuun, sen sijaan että syöttäjä voi auttaa minua loitsun palauttamaan hänet, mutta olen mies, joka ei koskaan uskonut loitsuun, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin yrittää, Lähetin sähköpostin
  ja hän kertoi minulle, ettei ollut mitään ongelmaa siitä, että kaikki menee hyvissä ajoin ennen neljä päivää, että entinen palaa minulle ennen neljä päivää,
  heitti loitsun ja yllättäen toisena päivänä oli kello 16.00. Entinen soitin minulle, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja hän sanoi vain, että minulla oli niin paha kaikesta mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan minulle, koska hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja toivotan hänet tervetulleeksi ilolla repimällä silmäni, kuka hän oli tapa, jolla aloimme elää yhdessä ja onnellinen taas. Siitä lähtien olen tehnyt
  Lupaan, ettei kukaan tiedän, että minulla olisi suhdeongelmia
  Auta häntä häntä kohti, sillä hänellä on ainoa tosi ja voimakas oikeinkirjoittaja, Dr.Sango, joka auttoi minua omassa ongelmassani ja on erilainen kuin kaikki siellä olevat väärennökset. Kuka tahansa voi tarvita loitsukirjoittajan apua, heidän sähköpostinsa on spellspecialistcaster937@gmail.com, voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteissasi tai jotain, joka heittää erilaisia ​​loitsuja, kunnes, kuten
  (1) Jos haluat entisen takaisin.
  (2) jos sinulla on aina painajaisia.
  (3) Haluat tulla ylennettyksi toimistollesi.
  (4) Haluat naisten / miesten, jotka juoksevat perässäsi.
  (5) Jos haluat lapsen.
  (6) Haluat olla rikas.
  (7) Haluat sitoa puolisosi
  sinun ikuisesti.
  (8) Jos tarvitset taloudellista apua.
  (9) Yrttihoito
  (10) Jos pystyt tyydyttämään vaimosi sukupuolen toiveen ala-erektion takia.
  (11) jos kuukautiset kieltäytyvät tulemasta
  päivä, jolloin
  oletetaan tai enemmän virtauksista.
  (12) jos heidän työnsä kieltäytyy maksamasta ihmisilleen,
  oikea?
  (13) ratkaisemaan maan ongelma ja palauttamaan se.
  (14) Perheesi kieltää sinun
  ei?
  (15) Voivatko ihmiset noudattaa sanojani ja tehdä minun.
  (16) Onko sinulla alhainen siittiöiden määrä?
  (17) Asia ratkaistu E.T.C
  Jos tarvitset apua missä tahansa kyseisessä ongelmassa, ota hänet yhteyttä sähköpostitse
  spellspecialistcaster937@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Todistukseni papin manuka kuinka hän palautti rauhan takaisin perheelleni, kun vaimoni jätti minut ja lapset entiselle poikaystävälle, jonka hän päiväsi ennen kuin menimme naimisiin ja erotettiin perheestäni, elämä ilman häntä oli hyödytöntä minulle ja lapsille minä todella Tarvitsin hänen selkäänsä, enkä halua, että lapseni varttuisivat ilman asianmukaista hoitoa äidistä, mutta kiitos Jumalaa tänään siitä, että hän käytti papin manukaa palauttaakseen ja palauttaakseen hänet kotiinsa missä hän kuuluu. tässä hänen yhteydenpito kaikkiin, jotka lukevat todistukseni ja tarvitsevat hänen palvelua. lovesolutiontemple1@gmail.com whatsapp +393512671600

  VastaaPoista
 25. Haluan kiittää sinua chubygreat avusta. Vaimoni jätti minut muutaman kuukauden taakse ja tarvitsin häntä elämässäni, koska rakastan häntä niin paljon. Otin yhteyttä chubygreatiin, kun luin hänestä Googlessa, kuinka hän palauttaa rakkaansa. Hän antoi minulle vakuutuksen ja kertoi minulle, että hän tarvitsee asioita, jotka olen antanut, ja seuraavien kahden päivän aikana loitsun heittämisen jälkeen vaimoni palasi minulle. Kiitos chubygreat. Voit ottaa yhteyttä häneen seuraavilla tiedoilla. Chubygreat@gmail.com tai Whatsapp 2348165965904

  VastaaPoista
 26. Haluan kiittää sinua chubygreat avusta. Vaimoni jätti minut muutaman kuukauden taakse ja tarvitsin häntä elämässäni, koska rakastan häntä niin paljon. Otin yhteyttä chubygreatiin, kun luin hänestä Googlessa, kuinka hän palauttaa rakkaansa. Hän antoi minulle vakuutuksen ja kertoi minulle, että hän tarvitsee asioita, jotka olen antanut, ja seuraavien kahden päivän aikana loitsun heittämisen jälkeen vaimoni palasi minulle. Kiitos chubygreat. Voit ottaa yhteyttä häneen seuraavilla tiedoilla. Chubygreat@gmail.com tai Whatsapp 2348165965904

  VastaaPoista
 27. Olen täysin innoissani ja voin myös täällä jakaa elävän todistukseni maailmalle. Haluan sanoa suuren kiitoksen tohtori Fayosalle siitä, että hän toi jälleen kerran ilon ja onnellisuuden elämääni ja palautti katkenneen suhteeni poikaystäväni, en koskaan uskonut mitään näistä asioista, kunnes menetän poikaystäväni muutama viikko sitten, kun ajattelin kaiken toivon menettäneen, tapaan todistuksen naisen soitosta Albert Gracelle siitä, että voimakas loitsunjohtaja Fayosa teki hänelle upeaa työtä, joten otin hänen kanssaan yhteyttä ja Selitin hänelle kaikki ongelmani toisena päivänä hänen ohjeidensa seuraamisen jälkeen, hän kertoi minulle, että saan poikaystäväni 48 tunnin kanssa luottaen hänen sanoihinsa ja uskoin hänen loitsunsa toisena päivänä sen jälkeen, kun loitsu on tehty outo numero soitti minulle, olin järkyttynyt kuullessani äänen ja katso, se oli poikaystäväni, joka ei ole soittanut minulle yli kaksi kuukautta nyt, hän pyysi anteeksiantoa ja pyysi minua palaamaan hänen luokseni anteeksi hänelle kaiken, mitä hän teki minulle aiemmin ja aloitimme uuden makean rel Ationship jälleen, olen täällä todistamassa maailmalle, koska olen elävä todistus: Onko sinulla ystävää tai perhettä, joka on sairas ?, oletko naimisissa ilman lasta ?, jos haluat ylennystä toimistossasi, uhkapelejä, rikas elämänloitsu, Jos haluat olla kuuluisa, politiikan loitsu, suoja, raha- ja työloitsu,

  Ota yhteys tohtori Fayosaan saadaksesi nopeaa apua ja rauhallista elämää Sähköposti: (Fayosasolusionhome@gmail.com) tai suoraan whats-sovelluksella +2348151918774

  VastaaPoista