perjantai 3. helmikuuta 2012

Huippu-urheilua ja valelääkäreitä

Viikonloppu. Viimein.

Tää viikko ei ole ollut mitenkään järin mainio, koska;

1) totaalinen kyllästyminen henkilöön x-tina
2) esimies ollut kummallinen ja kiero koko viikon
3) kylmyys tekee sekä tukasta että ihosta korpun.

Ostin uusimman Iltalehden ja ajattelin nyt syventyä tutkailemaan Ruotsin prinsessa Victorian raskausuutisia.. Kera patongin, tropicana-mehun ja suklaan tietysti. Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

ps. Pakko linkittää tähän loppuun mtv3:n sivuilta löytämäni uutinen valelääkärikohusta. Aloin itsekin miettiä herra lääkäri numero 1:n toimintaa; eräs toinen lääkärikin ihmetteli hänen määränneen minulle tulehduskipulääkettä finneihin (itse en siis enää edes tiennyt, mitä mitkäkin pillerit ja tahnat lopulta oikein olivat). Harkitsen jatkotoimenpiteitä, herra lääkäri numero uno, oikeudessa tavataan....

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2012/02/1487414/valelaakarilla-outoja-menetelmia---kortisonia-ripuliin

Lisäksi löysin sattumalta toisen mielenkiintoisen uutiset mtv3:n sivuilta: ei tässä muuta kuin, että pilkunviilaajana pakko kysyä, miten huippu-urheillaan


Terveenkään ei kannata huippu-urheilla pakkasella

Vanhempien on huolehdittava siitä, etteivät pienten lasten ja vauvojen sormet, varpaat, nenä tai posket palellu. Alle 2-vuotiaat eivät aina osaa sanoa tarpeeksi ajoissa, milloin tuntuu liian kylmältä.
Henkilöiden, joilla on heikentynyt ääreisverenkierto, on myös muistettava pakkasilla suojata raajansa muita huolellisemmin.
Kun pakkanen nousee yli -20 asteen, ei terveidenkään kannata Salosen mielestä rehkiä ulkona täysin palkein. Ulkoliikuntaa harrastaville hän ei suosittele urheilua maksimiteholla.
– Esimerkiksi monet hiihtäjät sairastavat astmaa, ja se johtuu liiasta rasituksesta kylmässä, Salonen sanoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti