maanantai 4. helmikuuta 2013

Ilmasen viinan bileet part ööniinkutäh

jaahas jaahas. Mistäs mää alottaisin oikein?
Oli huikeet bileet. (Not)
Chigagossa oli huikee meno. (Not) mutta parin martinin ja cosmopolitanin jälkee kaikki alko näyttää vähän siedettävämmältä.


No, mä menettäisin kaiken uskottavuuteni 30-kriisiä lähestyvänä tattiotsana, jos myöntäisin, että oikeestaan oli ihan hauskaa. Mitä nyt oli erittäin huikea ajoreissu takasin tänne chigagon selän taakse kahden hieman ei niin duracel-vointisen daamin kanssa. Tällä kertaa noi oolmoust mai best frendini sentään olivat suhteellisen hiljaa matkalla, tosin johtunee edellisillan nesteytyksestä, ja lisäks jopa toinen heistä yltyi krapulaepätoivoissaan jopa kiittämään mua kyydistä.

Huh huh, jopas jotakin ja ihmeitä tapahtuu. Sen kunniakshan me melkein voitais ottaa joskus uusiksi. Etenkin jos miehet chigagossa on edelleen yhtä jees.

Täytyy kyllä muuten vielä palata Suomen surkeimpiin kuskeihin ja tunnustaa, että on se Nona vaan aika kova mimmi! Siis persoona ja luonne on ihan huippuluokkaa, onko noin ilosia ja pirteitä ihmisiä oikeesti olemassa? Tsemiä Nonalle ja kait sitä pitää huomennakin palata sen tv-ohjelman pariin ja kattoa, mitä jumbojetiä ne tällä kertaa joutuu hinaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti