perjantai 7. joulukuuta 2012

Miten baarissa käyttäydytään

Reissu frendiporukalla sujui ihan yllättävän hyvin, mitä nyt havahduin, että ei minulla niiden kanssa mitään yhteistä enää juuri ole. No joo, olen kyllä aina tykännyt laskettelusta, mutta ei minusta ole enää sellaiseen päättömään ryyppäykseen.
Yöelämä alkaa vaan toistaa itseään. Ensin pitää aloitella kotona (tai vuokramökilläkin käy), kaupasta kannetaan muovipussilla lonkeroa, siideriä ja bisseä. Joku harvinainen tapaus on saattanut hakea alkosta viiniä aloitteluun. Yleensä tähdätään mahdollisimman halpaan. No, kun siinä on sitten alkuilta naukkailtu ja ollaan kaikki tosi hauskoja pienessä sievässä joopajuu, aletaan sitten suunnata baariin. Sitä varten pitää tietystu tälläytyä: laittaa se vesirajoin mekko (tai toppi) ja meikata vähän överimmin kuin normaalisti ja käyttää niitä kenkiä, joilla ei osata kävellä. Tuhlattu pienehkö omaisuus pelkkään baarivaatetukseen. Huh.

No, paikan päällä, kaupungista riippuen, sitä ensiksi istuskellaan tylsistymiseen asti jonkun kapisen pöytäryhmän ääressä, vedetään lisää juomia, eikä uskalleta mennä tanssilattialle ennen kuin se on lähes täynnä tai jokin huippuhyvä..loppuunkulutettu nrj-scheisse räjähtää käyntiin tärykalvot räjäyttävällä äänenvoimakkuudella ja sitä sitten nytkähdellään pari minuuttia kuin urpot, kunnes alkaa nolottaa. Sen jälkeen istutaan taas loppuilta, odotellaan tajunnanräjäyttävää nrj-sontaa, otetaan kuvia ja soitetaan puheluita ja ryypätään vähän lisää. Mulkoillaan muita ja nauretaan niille, jotka näyttävät tanssiessaan yhtä tyhmiltä kuin mulkoilijat äsken itse.

Toinen ryhmä on epätoivoiset pokaajat. Naispuolisilla tämä on yleensä runsas humala yhdistettynä h..paljastavaan lookiin. Ja joo joo jäkäjäkä, ei saa nimitellä ketään horoiksi, mutta jos joku keksii osuvamman sanan kuvaamaan pikkuhousuja vilauttelevaa, uimapukukangasta muistuttavaa "mekkoa" pitävää yleensä aika nuorehkoa tytteliä, joka ei siveellisyydestä ja säädyllisyydestä ole liiemmin välittänyt, niin ilmaiskoon kyseisen sanan nyt. Kyseisenlaiset henkilöt kun mielletään usein h-alkuisiksi sanoiksi ja jos heitä nimittäisi tyylikkäiksi tai edes omalla tavallaan pukeutuneiksi neitokaisiksi, tuskin kukaan tajuaisi keistä olikaan kyse.
Ja muutenkin, minä vain en ymmärrä, minkä takia baariin pitää talvellakin tulla hädin tuskin perseen peittävissä mekoissa. On kyllä varmaan tosi hot, haluttu ja sexy olo, kun esittelee jalkojaan ja takamustaan, mutta kun riittävän kauan tällaiseen on törmännyt, niin myötähäpeäähän se vain herättää - uskokaa tai älkää -myös miespuolisissa. Toki se voi joissakin tapauksissa herättää myös tietynlaista kiinnostusta, mutta usein sekin jää lyhyt(humalan)kestoiseksi.
Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän sitä alkaa katsella kieroon edellä mainittuja pukeutujia. Näillä kun on outo käsitys siitä, että baariin pitäisi/voisi/tulisi tulla mahdollisimman paljastavissa ja tyrkyissä vaatteissa. Miksi näin? Kasvaako itsevarmuus rintavakoa esittelemällä, sieltäkö se sisäinen kauneus sittenkin oikein kumpuaa? Tottakai hotilla pukeutumisella on tietyt seurauksensa, jos esimerkiksi yhdenillanjuttuja metsästää.

"Sellainen pukeutuminenhan kuuluu baariin."
Jepjep, kyllähän kaikkien baarien seinässä onkin ulkonäkö/pukeutumisvaatimuslista, johon ovat listattuna mm. fiorellasta ostettu mekko, tissien esittely ja 12 cm  korot.
Nämä pukeutujat ovat itse keksineet sen, että baarissa tulisi jotenkin olla tyrkky ja halpa.

Minä olen ainakin mennyt sinne housuissa tuntematta oloani yhtään sen ei-flaksattavammaksi, vaikken minä baareista seuraa etsikään. Käytän siellä samoja vaatteita, mitä voisin pitää missä tahansa muissa juhlissa (pois lukien leningit ja iltapuvut jne.)

"Sä olet vain katkera, kun ne joita sä nimität horoiksi, vie sun miehet."

Jepjep jälleen. En mä ole katkera, yritän vain saada järkeä ihmisten päähän, jottei kukaan tahallaan lähtisi esittelemään alusvaatteitaan ja nolaamaan itseään vain, koska luulee, että niin kuuluu tehdä.

No, onneksi on pari laadukastakin paikkaa, jossa kävijäkunta ei ole juuri 18-v täyttänyttä tai epätoivoisen tyrkkyä ja itsensä nolaamisen haluista. Ja niin, eivät ne minun miehiäni vie. En etsi miehiä, jotka kiinnostuvat itsensäpaljastelijoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti