sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Matkamessut 2014 featuring Robin

Käväisin tänään matkamessuilla. Vaikka niitä onkin mainostettu koko alkuvuosi, jotenkin ne silti olivat mennä ihan ohi, kunnes tänään vasta havahduin siihen, että nythän juuri ne messut ovat käynnissä! Jotenkin olin siinä oletuksessa, että niihin on vielä aikaa, mutta no, hyvinhän sitä tänäänkin kierteli ja sai mukaansa vähintään 2.5kg esitteitä ja muita oheistuotteita. (Eräästä kassista paljastui jopa ruisleipä..)

Lähdin etsimään inspiraatiota uutta matkaa ajatellen. Latinalainen- ja Etelä-Amerikka kiinnostivat eniten, mutta toisaalta myös Aasia olisi mielenkiintoinen, sillä ei siellä päin olekaan vielä koskaan tullut käytyä. Itse messuilla oli toinen toistaan upeampia pisteitä ja varsinkin eri maiden pisteet olivat hyvin mielenkiintoisia. Omat suosikkini olivat Jamaica, Kuuba ja Meksiko. (Mainittakoon erityisesti, että mies näistä jälkimmäisen pisteellä oli niin herttainen ja ihana! Olisin voinut jutella hänen kanssaan vaikka koko päivän.. Ja jotenkin oli taas kotoisaa kuulla natiivia espanjaa.)

Muutenkin messuilla käynnin jälkeen aloin kallistua enemmän E-Amerikkaan lähtemiseen. Samalla hinnalla, millä nykyään pääsee Kanariansaarille (n. 1000 eurosta ylöspäin) pääsee jo hyvällä tuurilla viikoksi Meksikoon tai Kuubaan. En ole edes kiinnittänyt asiaan aiemmin huomiota; että hinnat Kanarialle vastaavat jo tosiaankin melkein kaukomatkojen hintoja. Huh.

Eli jos minä saisin valita, matkustaisin kyllä mieluummin sillä 1300 eurolla jonnekin vähän eksoottisempaan ja useimmiten all inclusiven sisältävään kohteeseen. Juuri eri matkasivuja vertailtuani huomasin, että moni matka Kanariansaarille maksaa jo helposti yli 1000 euroa, eikä mukana ole välttämättä edes yhtään aterioita.


Siispä ajattelin sijoittaa rahani johonkin uuteen ja mielenkiintoisempaan paikkaan, jos nyt ylipäätään lähden mihinkään. :D Ei minulla siis ole mitään Kanariaa vastaan, mutta useita kertoja siellä käyneenä niiden yleisimmät saaret tuntuvat jo aika nähdyiltä.

Ja niin, mainittakoon vielä että Robinkin siellä messuilla pyörähti.


So farrr...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti