perjantai 3. tammikuuta 2014

2014

Vuosi vaihtui, mutta loppupeleissä mikään ei muuttunut.

Huomenna palaan takaisin etelämpään ja en kyllä Jyväskylää jää kaipaamaan. Oli mielenkiintoista huomata, miten ne ihmiset, jotka ennen muuttoani vannoivat ystävyytemme nimeen eivät sitten kuitenkaan löytäneet aikaa sille koko näiden reilun kahden viikon aikana, jotka täällä olin. Kysyin kyllä, mutta heillä oli aina jotain muuta, kuten aina ennenkin (työt, kännäys, muut kaverit, ryyppäys, dokaus..) ja sitten päätin lopulta, että hyvä on, niitä ihmisiä ei enää toiste kysytä.

En rehellisesti sanottuna ole ikinä ollut uusivuosi-ihmisiä. Niitä, jotka koristelevat talonsa jenkkityyliin, pistävät satasia raketteihin ja tinoihin ja tekevät kymmeniä lupauksia (jotka eivät koskaan toteudu or not.) Mulle 31.12 on aina ollut päivä muiden joukossa; päivä, jolloin jotkin kaupat ja palvelut sulkeutuvat aikaisemmin, päivä, jona on pitänyt hifistellä pakon edessä ja kehitellä jotain mukahienoa juhlafiilistä. Silloin on aina pitänyt keksiä jotain ohjelmaa; mene katsomaan raketteja, ryyppää kaverien kanssa/luona/jossain missä tahansa, mutta nääh. Kuka sitä jaksaa vuodesta toiseen? Eikö kukaan ole koskaan tajunnut, etteivät koskaan saa tekemiään lupauksia paremmasta ihmisyydestä yms. pidettyä?

New Year's Eve -elokuvan imelyys vain ällöttää.

3 kommenttia:

  1. Olen aina silloin tällöin käynyt lukemassa näitä juttujasi ja nyt viimeisen kerran, koska tulee vain huono-olo. Olet niin negatiivinen ihminen, että oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sun kaverit ei vaan jaksa sua.
    Kuinka joku näkee kaikki asiat niin huonossa valossa, eikö sulla ole koskaan mitään positiivista sanottavaa, onko kaikki ihmiset paskoja, kaikki muut on idiootteja ja luusereita jne...mun mielestä sä olet synkkä, masentava ihminen kirjoituksiesi perusteella ja sen kaltainen ihminen johon en haluaisi tutustua ikinä. Valivali-ihminen, joka ei huomaa miten hyvin sillä asiat kuitenkin on loppujenlopuksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko koskaan ajatellut, että on ihmisiä, joilla oikeasti on ollut vaikeaa? Oman vaikemman ajanjakson jälkeen sitä ei aina vain jaksa esittää mitään tekopirteää ja turhasta höpisijää ja onko siinä jotain väärin? Mä ainakin pystyn samaistumaan siihen, että jotkut kaverit ovat "paskoja" vaikka itse yrittäisi kuinka olla mukava ja positiivinen heitä kohtaan. Aina se ei ole oma vika. Jotkut jutut postauksissa oon ainakin itse käsittänyt sarkastisina. En tiiä, onko kyse sitten sarkasmista vai ylenpalttisesta negatiivisuudesta mut se on kirjoittajan asia mitä se tänne kirjottaa.

      t. toinen lukija joka nimenomaan tulee tänne siksi, ettei täällä viljellä mitään tyhjäpää treeni trikoopostauksia ja vaateostosten tekopirteää päläpälä maailmaa.

      Poista
  2. Kaikki asiallinen palaute otetaan tietysti aina vastaan.

    VastaaPoista