maanantai 10. helmikuuta 2014

Juoruajien ihmemaa

Niin, kukapa meistä ei juoruilisi tai joskus käyttäisi hyväkseen sitä tosiasiaa, että juoruilu yhdistää ihmisiä(yllättävälläkin tavalla). Monesti olen huomannut, että toiset tekevät tätä kuin työkseen; raportoivat ja ylläpitävät kuulemiaan juorujaan hyvinkin aktiivisesti, mutta sitä alkaa miettimään kunnolla vasta sitten, kun itse osuu juorutuksi kohteeksi. Taas.

Minusta on hieman kummallista, että kukaan jaksaa käyttää aikaansa ja energiaansa  minusta puhumiseen. En ole koskaan ollut mikään megasuosittu hyperaktiivinen ja kaikkien tuntema tsirbula, joka teoillaan ja käytöksellään oikein metsästäisi ja kalastelisi juoruilun kohteena olemista. Minä olen aina ollut se vähän friikki nobody, jonka elämästä kukaan ei koskaan oikein edes ole tiennyt mitään. Olen mieluummin pitänyt asiat omana tietonani enkä ole halunnut levitellä merkityksettömiä asioita ympäriinsä puolitutuille tai ihmisille, joita en oikeastaan edes tunne. Se on ollut tapanani. Jotkut ystävistänikin ovat joskus myöntäneensä olleensa hieman loukkaantuneita siitä, etten puhu heille jokaisesta esim. suhteessani tapahtuneesta asiasta. Jotenkin, en itse ajattele sitä niin. En tykkää puhua yksityisasioistani, tai lähinnä parisuhteissani tapahtuneista asioista yksityiskohtaisesti edes hyvien ystävien kanssa. En halua, että jostakin asiasta tehdään tarpeettomasti liian suuri numero tai kohu. Olen ne siis eiks se laittanu sulle ollenkaan hymiöö tai siis pertsa kyllä vanno nähneesä sen jonku muijan kanssa -keskustelut käynyt. En tykkää puida (minun mielestäni merkityksettömiä) yksityiskohtia, koska yleensä se vain johtaa siihen, että tunnen tehneeni jotain väärin - tai sitten siihen, että niiden multinerokkaiden päättelyjen jälkeen kaikki kaverini ovat sitä mieltä, että suhteessamme jokin on pielessä. Vain siksikö, ettei hän vastannut tuo kaupasta vissyä -viestiini tai lähettänyt kukkia pissaavaa pusheenia.

Jepjep. Mutta alkuperäinen pointtini oli siis, etten ole koskaan antanut kellekään mitään aihetta juoruiluun. En ole leveillyt tai levitellyt yksityisasioillani joten olen nyt hieman ihmeissäni, mistä nämä uusimmat juorut ovat saaneet alkunsa. En siis tällä hetkellä ole edes minkäänlaisessa parisuhteessa, mutta jostain kumman syystä, lähinnä opiskeluryhmäni tyttöjen keskuudessa kiertää juttua siitä, että olisin menossa lomalle Argentiinaan mieheni luokse.

Hah. Kun se ainoa ihminen, johon luokallani luotan täysin, kertoi tämän minulle, täytyy tunnustaa, että kyllä siinä purskahti sipulikeitot ja muut naminamit rinnuksille pahemman kerran.
1) Mikä mies?
2) WTF koko Argentiina; en ole koskaan edes käynyt siellä, saati mieskennellyt ko. maassa.. :D
3) Mistä ihmeestä joku on saanut päähänsä, että allekirjoittanut lähtisi Argentiinaan miehensä luo lomalle?

Huhhuh. Toisaalta koko juoru oli niin huvittava, etten edes tiennyt, pitäisikö siihen ylipäätään suhtautua tosissaan. Ihmetyttää vain, miksi joku on selvästikin käyttänyt aikaansa tuollaisten juttujen kehittelyyn, sillä mitään aihetta moisille väitteille ei missään tekemisissäni viimeisten parinkymmenen vuoden ajalta ole. Toki käväisin marraskuussa visiitillä, joka taisi monelle luokkalaiselleni tulla aika puskista, mutta
a) väärä maa
b) silti, Argentiina????
c) ei sekään marraskuinen irtiotto mikään miesten perässä juoskentelu -reissu ollut.
d) huhuhu hahaha hehehee. hiihaa.

Hulvatonta. Ehkä on vain niin, että joillakin on koko ajan pakko olla jotain puhuttavaa, jos ei sitten itsestään niin muista. Mitäs väliä, vaikka juttu olisikin täysin keksitty stoori jostain samaa koulua käyvästä nevarista, mutta ainakin yhdeksi jos toiseksi ruokatunniksi tämän suhdekiemuroiden puiminen tuottanee riittävästi riemua ja riettaita ajatuksia.

Ainoa, mikä tässä mietityttää on se, jos ne ajatukset ja harhaluulot kantautuvat väärien ihmisten korviin. Sellaisten, joiden mielipiteillä ylipäätään on minulle jotain väliä. En halua, että joku muuttaa mielipiteensä vain jonkun typerän, tekaistun feikkijuorun takia. Mutta toisaalta, mielestäni kertoo paljon, ketä ja mitä juorun kuulija uskoo.


Preach🙏

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti