maanantai 24. kesäkuuta 2013

alennusmyyntien ryysyt ja risut

Jaa että alennusmyynnit. Niihin meneminenhän oli suoraansanoen karmaiseva virhe nyt, koska;


A) Nykyään kaupoilla on ihmeellinen tapa aloittaa alennusmyynnit jo etukäteen - parhaillaan jo melkein kesäkuun alussa!!? Eli ne muotimonsterit, jotka parveilevat keskustoissa ja ostoskeskuksissa muutenkin 24/7, vievät tietysti kaikki parhaat päältä, koska me tavan pölleröthän luullaan, että ne myynnit aloitetaan vasta juhannuksen jälkeen -kuten meidän nuoruudessa vielä oli tapana! Silloin kun mä olin teini, oli elämän jännittävintä aikaa venata mökillä tuskaisena viimeisiä juhannuksen jälkeisiä pyhiä, että pääsisi keskustaan shoppailemaan heti alennusten alkaessa. Nykyteinit ei enää voi kokea sitä tuskaa, kun porukat haluaakin jäädä möksälle vielä viikoksi, vaikka sä rageet ja raivoat, että nyt menee henkkamaukan kuteet sivu suun. Nykyteinit on nimittäin jo tyhjentäny henkkamaukan alehyllyt ennen ku Iltalehti on edes alottanu spekulaatiot juhannusssäistä.

B) Edellämainitustakin syystä kaikki XS/S/M-koot ovat jo loppuneet, ja kuten aina, rekit ovat täynnä lähinnä joko XL-koon vaatteita tai saatanan rumia rättejä alennettuun ylihintaan 20-50€

C) Seuraavat kollaasit kuvaavat aika hyvin vallitsevia trendejä, jotka eivät nappaa itselläni sitten yhtään... Kaikki trendivaatekaupat kauppaavat kilpaa jämäkköjä pappahousuja 7/8-lahkeilla, usein mitä kirkkaimmissa väreissä, mutta no, minun takalistoani ne eivät ainakaan imartele, nämä jäykähköt tönköt pappahousut siis, ja sitten on mitä ihmeellisempää rättiä, on pitsiä ja kukkia, mutta joko malli on teltta tai sitten muuten vain sökö, joka ei istu päälle ilman vartin kestävää asettelua, enkä mä silloinkaan ole varma, miten kyseinen rätti oikein pitäisi pukea.

Ja sitten ne kuosit... Vihreäpinkkiä käärmeennahkaa? Tarrakiinnityksellisiä kenkiä? Vesimelonia/ananaksia/banaaneja paidassa ja housuissa, ihan tosi? Överileopardit, typerät tekstit (luokkaa: Dirty Heels, Hot Bananas, I love to be loved hard) ja mitä lie muuta, mitä en itse ainakaan mainostaisi takapuolessani jne. Muotilehdissä vielä oikein superhiper-hehkutetaan näitä kammotuksia, niin enköhän mäkin osaa..


Alla: mm. Piilota melonisi melonilla, 'muodot (huonolla tapaa) esiin tuovat leggingsit', upeat ei-yhtään-mauttomat, käärmeen'nahka'korkkarit upeissa, todella hyvin yhteensopivissa väreissä, erittäin tyylikkäät myrkynvihreät kiiltokorkkarit ja tässä suloisen sekavassa kukkasekamelskassa olet kuin luotu poimimaan rentun ruusuja!





Alla: Kun ahtaudut tähän nahkaiseen makkarankuoreen, olet kirjaimellisesti makkaroiden ja kuoren välissä. Vaihtoehtoisesti voit testata vastaantulevien englannintaitoa yhdistämällä multiälykkään Dirty Heels -paidan diskopallojen kanssa kilpaa blingaavaan ei-yhtään-tönkköön hameeseen ja kunhan muistat kiinnittää korkkareiden tarrat hyvin, olet valmis säihkymään yössä!




Alla: Yhdistä yhteen paitaan kolme eri tyyliä! Lainaa vaikka isoveljesi paitaa ja isoisäsi housuja.. Ällöt ornamenttiyrjäpökät, 90-lukuiset kulahtaneet ja multiupeasti liukuvärjätyt katseenkääntäjät ja perseen leventävät pinkit kuviolegat. Wautsiwau ja katseiden kääntö -efekti taattu, kun yhdistät mihin tahansa housuihin jotkut alla näkyvistä klassisen tyylikkäistä kengistä! 








Alla: Lisää ihanaa 90-lukua! Ompele hame mummonmökin verhoista ja yhdistä siihen isäsi paita ja isoisän kengät! Lisää vielä vähän ruutukuosia ja olet valmis peräkammarin poikien metsästykseen!












Alla: Pappahousuja pinkkinä, kahden hengen teltta kukkakuosissa, valmiiksi reikäiset muoviballerinat ja lisäksi upea pinkki " twillikangas-prätkäjakku", josta Marlon Brandokin olisi kateellinen! Kaikki kollaasien komistukset H&M:n alesta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti