tiistai 23. huhtikuuta 2013

Sytytkö kusipäihin?

http://pleieri.blogspot.fi/


Mä löysin juuri äärimmäisen, hmm, mielenkiintoisen blogin. Tätä pitää joku janari, joka neuvoo toisia miehiä olemaan playereitä naisten suhteen. Minusta on kuitenkin hieman outoa, koska eivät läheskään kaikki naiset tahdo yli-itsevarmaa playeria, joiden käytöksestä paistaa läpi omahyväisyys ja hakuisuus yhdenillanjuttuihin.

Toisaalta onhan tuolla hyviäkin vinkkejä kuten "---  rohkeutesi lähestyä naisia pelosta huolimatta kertoen mitä oikeasti haluat ja ajattelet hänestä."

Kyllä mä ainakin nimittäin arvostan miehiä, joilla on pokkaa lähestyä mua. Toki liika yli-itsevarmuus on jo ärsyttävää. Ihminen on parhaimmillaan silloin kun hän ei esitä olevansa mitään mitä ei oikeasti ole. Jos mies on luonteeltaan ujo ja hiljainen, miksi hänen pitäisi esittää ja olla olevinaan multi-itsevarma ja menevä ja cool? Naisten takia? Yleensä multi-itsevarmat ja menevät naiset eivät katsele edes kilttejä ja ujoja jätkiä, vaan oikeasti meneviä miehiä? Ne naiset, joihin kiltteys ja ujous vetoavat, myös haluavat kiltin ja ujon miehen, eivätkä mitää tekocoolia, rehvakasta playeria, joka vain käytöksellään pilaa muuten potentiaalisen tutustumisen.

Kaikkein tärkeintä mulle ainakin on, että mies on aito eikä esittämisellään johda harhaan niin luonteensa kuin yhdenillanhakuisuutensa suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti